Life & Health

Winegums, drop of chocolade: deze snoepjes passen bij jouw sterrenbeeld

sterrenbeelden-snoepjes
Foto: Freepik

11 november komt er weer aan en dat betekent: Sint-Maarten. Een avond waarop alle kinderen snoepjes krijgen in ruil voor een liedje. Maar voor een volwassene is dit natuurlijk helemaal geen feestdag. Ben jij een zoetekauw en hoe je van snoep en ben je altijd al benieuwd welke snoepjes goed bij jouw passen? Dan bij deze de snoepjes die passen bij jouw sterrenbeeld. Het staat namelijk in de sterren geschreven welke snoepjes voor jou zijn weggelegd en welke snoepjes jij echt niet moet hebben.

Stier, Kreeft en Weegschaal gaan voor chocolade

Deze 3 rakkers houden enorm veel van chocolade. Het maakt niet uit in welke vorm of hoeveelheid het komt. En nu de wintermaanden eraan komen, met Sinterklaas en Kerst, kunnen deze sterrenbeelden hun geluk al helemaal niet op. Pure chocolade, witte chocolade of melk chocolade, alles is goed. Nu het zo koud is buiten komt warme chocolademelk met een grote toef slagroom ook goed van pas. En bij het zien van een uitlopende moelleux au chocolat loopt het water hen in de mond. Of bijvoorbeeld dit Kinder Chocolade Cheesecake toetje wat op onze website staat. Ze kunnen dan ook chocolade op in de ochtend, middag en avond. Chocolate Fever!

snoepjes-passen-sterrenbeeld

Tweelingen, Leeuw en Schorpioen zijn gek op snoepjes

Deze sterrenbeelden houden van snoepjes om op te zuigen. De smaak maakt niet uit, zoet, zuur, drop, alles is goed. Als je maar lang genoeg bezig kan zijn met 1 snoepje. De welbekende Napoleon snoepjes zijn favoriet. Zij zullen die gratis snoepjes die je aan het einde krijgt bij een restaurant dan ook zeker niet laten liggen. Vroeger waren die zuigsnoepjes al favoriet op de kermis en in een attractiepark. Zuigstokken, lolly’s, de welbekende hollandse snoepjes mogen ook zeker niet ontbreken. Bij deze sterrenbeelden zit je niet snel mis, ze vinden alles wel prima. Lekker makkelijk!

snoepjes-passen-sterrenbeeld

Maagd, Steenbok en Vissen bakken het liefst zelf

Deze 3 sterrenbeelden doen het graag allemaal zelf. Ze houden van bakken en maken de mooiste creaties. Of het nou zelfgemaakte brownies zijn, pumpkin pie, bananenbrood, crompouce. Het kan niet gek genoeg zijn voor de Maagd, Steenbok en Vissen. Ze houden van nieuwe dingen ontdekken en daar uren mee klieren tot ze hun perfecte baksel hebben gecreëerd. Zoals bijvoorbeeld deze heerlijke appelcake, waarvan het recept op onze website staat. Deze bakkers vinden het dan ook niet erg om het gehele baksel zelf op te eten en met niemand te delen.

snoepjes-passen-sterrenbeeld

Ram, Waterman en Boogschutter zijn geen grote snoepfans

Deze sterrenbeelden zijn niet de grootste zoetekauwen. Maar af en toe een zoet-zuur snoepje gaat er wel in. Dit kunnen perzikjes zijn, winegums, zure matten, zure staafjes, etc. Dit zijn dan ook de perfecte Sint-Maarten snoepjes. Als het maar geen drop is, dat vinden zij het allergrootste wat er is. Ze hoeven dan ook geen grote hoeveelheden van deze zoet-zure snoepjes en hebben al snel genoeg gehad. Deze sterrenbeelden zitten niet iedere avond op de bank een zak snoep naar binnen te werken. Simpelweg omdat ze daar geen behoefte aan hebben. Af en toe mogen jullie wel wat meer snoepen hoor!

snoepjes-passen-sterrenbeeld