Life & Health

Deze 5 sterrenbeelden gaan het vaakst vreemd

sterrenbeelden-gaan-vaakst-vreemd

Denk jij eindelijk je perfecte liefdesmatch te hebben gevonden, blijkt dat je grote liefde een paar maanden opeens vreemd te gaan. Dit is natuurlijk een grote schok, maar het kan een troost zijn dat het niet aan jou ligt. Vreemdgaan zit nou eenmaal vaak in de aard van het beestje, en zelfs de sterren kunnen van invloed zijn op het gedrag van je (ex)partner. Deze sterrenbeelden gaan namelijk het vaakst vreemd. Een gewaarschuwd mens telt voor twee! 

Tweelingen

De Tweelingen is het meest onafhankelijke sterrenbeeld van de dierenriem en zal zichzelf altijd op de eerste plek zetten. Dit betekent niet dat dit sterrenbeeld geen geweldige en aanhankelijke partner kan zijn. Zolang je de Tweelingen het gevoel geeft dat hij geen eigen vrijheid hoeft in te leveren, kun je met dit sterrenbeeld een geweldige relatie aangaan.

Het gaat mis zodra de Tweelingen het gevoel krijgt dat hij belemmert wordt in zijn doen en laten. De ontzettend onafhankelijke Tweelingen wil altijd zijn eigen gang kunnen gaan, en zal zich dan ook tegen elke vorm van restricties verzetten. Gaat dit sterrenbeeld vreemd of droomt hij over vreemdgaan? Dan is dit hoogstwaarschijnlijk een reactie op een te afhankelijke partner.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMICA (@amicamagazine)

Leeuw

De Leeuw komt vaker in onze rubriek voor, zeker als het gaat over welke sterrenbeelden de beste feestbeesten of de allergrootste dramaqueens zijn. Spoiler alert: de Leeuw is het allebei. Dit sterrenbeeld is een wervelwind van romantiek, en zal er tijdens de eerste maanden van de relatie dan ook alles aan doen om jouw hart te veroveren.

Heeft hij je hart veroverd, dan kan het zijn dat dit sterrenbeeld ook weer snel zijn aandacht verliest en op zoek gaat naar een nieuwe prooi. De Leeuw is namelijk verslaafd aan het spel van de liefde: een relatie is een de slotfinale van dit spel, en moet wat de Leeuw betreft niet te lang duren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by zen2Paola (@zen2paola)

Weegschaal

De harmonieuze Weegschaal is een opvallende in dit rijtje. Want dit sterrenbeeld maakt het leven voor zijn geliefden het liefst altijd zo perfect mogelijk. Toch kan de Weegschaal wel eens een scheve schaats rijden en zijn partner met een ander bedriegen.

Dit komt niet omdat de Weegschaal op zoek is naar aandacht of slechts een spannende nacht met een ander persoon. De motivatie om vreemd te gaan komt voor dit sterrenbeeld uit een zoektocht naar de perfecte liefdesmatch. Voldoet zijn huidige partner niet meer aan zijn perfecte plaatje van de liefde, dan zet dit sterrenbeeld zijn voelsprieten uit.

Schorpioen

Intens leven in de hoogste versnelling: dat kenmerkt een echte Schorpioen. Dit sterrenbeeld is emotioneel en dominant, en houdt ervan om de leiding op zich te nemen. Een eventuele partner in de liefde moet dan ook sterk in zijn schoenen staan om dit sterrenbeeld aan te kunnen.

Het verlangen naar intensiteit en diepgang kan er bij de Schorpioen voor zorgen dat hij de rest van de wereld even vergeet. Komt dit sterrenbeeld iemand tegen die zijn charme en kracht evenaart, dan kan het zomaar gebeuren dat er in the heat of the moment wordt overgegaan op fysiek contact.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reforma Moda! (@modareforma)

Waterman

Vrolijk, aardig en altijd in voor een praatje: dat is het sterrenbeeld Waterman ten voeten uit. Dit levenslustige sterrenbeeld gaat de wereld met een positieve blik tegemoet, en ziet ook snel de goede eigenschappen in een ander. Maar in deze open en lichtelijk naïeve houding schuilt ook een gevaar.

De Waterman zal namelijk niet snel uit zichzelf vreemdgaan. Dit sterrenbeeld zal niet snel met een ander flirten, maar door zijn open houding en grote glimlach kan dit wel zo worden opgevat door een ander. En als de Waterman het vervolgens iets té gezellig maakt, kan dit opeens per ongeluk uitlopen tot een zoen. Gelukkig zal de Waterman het hierna snel afbreken en het voorval direct aan zijn partner opbiechten.