Life & Health

Met deze sterrenbeelden beleef je de meest waanzinnige vakanties

sterrenbeelden-vakantie-match
Sterrenbeeld waarmee jij zeker een leuke vakantie gaat hebben (Afbeelding: @Barbie Instagram)

We kennen allemaal wel iemand die onverschrokken de wereld rondreist en altijd terugkomt met spannende verhalen en fantastische foto’s. We denken vaak dat onze mate van reislust aan ons karakter of onze opvoeding te wijten is. Maar wist je dat onze sterrenbeelden ook iets kunnen zeggen over hoe avontuurlijk we zijn? Deze week ontdekken we bij Womanly welke sterrenbeelden de allerbeste reismaatjes voor een waanzinnige vakantie zijn. 

Ram

Met hun energieke en avontuurlijke aard is de Ram het sterrenbeeld dat altijd klaar is voor actie. De Ram heeft dan ook een bijna onuitputtelijke drang naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. Degenen die met dit sterrenbeeld op vakantie gaan, hoeven dan ook geen lui dagje strand te verwachten.

Een vakantie met een Ram belooft een avontuurlijke en opwindende tijd, of het nu gaat om bergbeklimmen, bungeejumpen, of het verkennen van exotische bestemmingen. Ga je met een Ram op vakantie, dan kun je maar beter een goede reisverzekering afsluiten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@barbie)

Tweelingen

De sociale en nieuwsgierige Tweelingen is altijd in voor gezelligheid en nieuwe ontmoetingen. Een vakantie met een Tweelingen is dan ook een bruisende en levendige ervaring. Op de een of andere manier weet dit sterrenbeeld altijd de hipste bars, de meest levendige markten en de leukste festivals te vinden.

Met dit sterrenbeeld als reisgenoot ga je je gegarandeerd nooit vervelen. De extraverte Tweelingen weet namelijk altijd hoe ze de vakantiesfeer kan opkrikken met haar levendige persoonlijkheid en gevoel voor humor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@barbie)

Leeuw

Door hun charme en charisma zijn Leeuwen de sterrenbeelden die overal de show stelen. Ze houden van luxe en genieten van de fijnere dingen in het leven. Een Leeuw zal dan ook als eerste een ticket naar Ibiza of Dubai boeken.

Dit sterrenbeeld neemt je mee naar chique resorts, trendy restaurants en exclusieve evenementen. Bereid je voor op een vakantie vol glamour, waarbij de altijd gulle Leeuw je waarschijnlijk op heel wat luxe zal trakteren. Neem wel je meest trendy outfits mee, want de Leeuw is erg gericht op uiterlijk vertoon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@barbie)

Boogschutter

De vrije en optimistische Boogschutter is een echt globetrotter. Haar verlangen naar nieuwe culturen en het ontdekken van verborgen schatten zorgt voor een vakantie die je je altijd zal blijven herinneren. Kijk dan ook niet verrast op als de Boogschutter opeens met een tentje en wandelschoenen voor je deur staat.

Dit sterrenbeeld neemt je mee naar de meest afgelegen plekken, introduceert je aan de lokale bevolking en inspireert je om uit je comfortzone te stappen. Wie met een Boogschutter op reis gaat, heeft nog jarenlang genoeg verhalen te vertellen op die saaie kerstborrels.

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@barbie)

Waterman

De Waterman is het sterrenbeeld van vernieuwers. Dit sterrenbeeld is dan ook altijd op zoek naar unieke ervaringen en onconventionele bestemmingen. Een vakantie met een Waterman staat gegarandeerd voor veel inspiratie en nieuwe inzichten.

Een Waterman neemt je mee naar alternatieve kunstfestivals, verborgen stranden en culturele hotspots waar je een frisse kijk krijgt op de wereld. Heb je het gevoel dat je de laatste tijd nogal in een sleur bent beland? Bel dan je Waterman vriendin op voor een levensveranderende trip.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barbie (@barbie)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!