Life & Health

Vergeet Tripadvisor: deze vakantiebestemming matcht perfect bij jouw sterrenbeeld

sterrenbeelden-vakantiebestemmingen-match
Deze vakantiebestemmingen passen perfect bij jouw sterrenbeeld (Afbeelding: Sex and the City 2)

Boek je jouw zomervakanties op het laatste moment, of begin je in de winter al met plannen? Op welke manier je je vakantie boekt, kan veel te maken hebben met je sterrenbeeld. De stand van de sterren zegt namelijk veel over hoe je in het leven staat. Zo beleef je met sommige sterrenbeelden de meest waanzinnige vakanties, en hebben andere sterrenbeelden de meeste kans op een lang leven. Deze week lees je welke vakantiebestemming het beste bij jouw sterrenbeeld past. 

Ram

Avontuur en bewegen zit de Ram in het bloed. Dit sterrenbeeld gaat dan ook het liefst op een vakantie waar sportieve activiteiten bovenaan het lijstje staan. Denk bijvoorbeeld aan een land als Nieuw-Zeeland, waar de ruige en diverse natuur veel ruimte biedt voor de meest uiteenlopende sporten.

sterrenbeeld-new-zealand

Stier

De Stier geniet van luxe en overdaad. Vakantie voor een Stier betekent optimaal genieten. Dit sterrenbeeld strijkt dan ook het liefst neer op een luxe strandbedje op een hagelwit strand met een koud glas champagne binnen handbereik. De beste plek om dit te doen? Ga naar de Malediven of koop een ticket naar Ibiza.

sterrenbeeld-malediven

Tweelingen

De spontane Tweelingen verveelt zich op het strand al snel dood. Dit sterrenbeeld is veel meer geïnteresseerd in andere mensen en culturen. Daarom is een stad met veel levendige energie de perfecte vakantiebestemming voor de Tweelingen. Een stad als New York of Tokio geeft de Tweelingen de kans om te genieten van cultuur, mensen en het bruisende uitgaansleven.

sterrenbeeld-new-york

Kreeft

Waar de Tweelingen zich graag extra sociaal gedraagt tijdens de vakantie, is deze voor de Kreeft juist een periode van rust en bezinning. Dit sterrenbeeld gebruikt de vakantie het liefst om mentaal en fysiek op te laden van de hectiek van het dagelijks leven. De Kreeft trekt zich dan ook het liefst terug in de natuur, bijvoorbeeld in een klein natuurhuisje op de Veluwe.

sterrenbeeld-veluwe

Leeuw

De Leeuw is dol op glitter en glamour. Als reismaatje van een Leeuw kun je dan ook verwachten dat je in de meest luxe hotels en restaurants terecht komt. Dit charmante sterrenbeeld is dol op alles wat met show en entertainment te maken heeft. De ideale vakantiebestemming zou dan ook een stad vol goud en glamour zijn, zoals Dubai of Las Vegas.

sterrenbeeld-dubai

Maagd

Kunst, geschiedenis en cultuur: de Maagd kan er geen genoeg van krijgen. Dit sterrenbeeld is dol op verhalen en mooie objecten. Daarom gaat ze dan ook het liefste naar een plek vol historie en schoonheid. Gelukkig biedt Europa meer dan genoeg van zulke bijzondere plaatsen: Rome of Athene zijn goede plekken waar cultuur, geschiedenis en heerlijk eten samenkomen.

sterrenbeeld-rome

Weegschaal

De Weegschaal is een hopeloze romanticus, en dit komt ook terug in haar keuze voor de perfecte vakantiebestemming. Dit sterrenbeeld speurt eerst het internet af naar de meest prachtige plaatjes, en maakt haar keuze vooral op hoe romantisch en zomer-zwoel de lokatie eruitziet. Is je partner een Weegschaal, dan kun je er zeker van zijn dat je op de meest romantische bestemmingen terechtkomt: Bali en de Amalfikust in Italië staan zeker in de top 3.

sterrenbeeld-bali

Schorpioen

Exotisch en met een vleugje mysterie: dat zijn belangrijkste voorwaarden als het gaat om de perfecte vakantiebestemming voor de Schorpioen. Dit sterrenbeeld waant zich het liefst in verre oorden, struinend over kleine marktjes met de bedwelmende geur van wierook. Egypte is het land waar de Schorpioen zichzelf kan verliezen in de geuren, kleuren en rijke cultuur vol symboliek.

sterrenbeeld-egypte

Boogschutter

De avontuurlijke Boogschutter maak je het meest gelukkig met een vakantie waar Indiana Jones jaloers op zou zijn. Een meerdaagse trek door de jungle, safaritochten of het beklimmen van bergen: de Boogschutter is overal voor in. Een trip naar het prachtige Zuid-Afrika past dan ook perfect bij dit sterrenbeeld.

sterrenbeeld-zuid-afrika

Steenbok

Vakantie? Dat is onnodig en bovendien zonde van het geld, meent de Steenbok. Dit sterrenbeeld werkt liever gewoon door dan dat ze de dag op een strandbedje spendeert. Een strandvakantie is dan ook niks voor haar, maar ook van sportieve activiteiten moet ze niet zoveel hebben. Als dit sterrenbeeld op vakantie gaat, combineert ze dit het liefst met een zakelijke ontmoeting of een congres waarbij ze waardevolle kennis opdoet. Steden als Londen en Hong Kong zijn de perfecte steden voor dit leergierige sterrenbeeld.

sterrenbeeld-london

Waterman

Als de Waterman op reis gaat, dan is ze vooral nieuwsgierig naar andere culturen en leefwijzen. Dit sterrenbeeld is gek op andere mensen, en bouwt het liefst overal ter wereld nieuwe vriendschappen en connecties op. Een stad als San Francisco, waar moderne kunst, technologie en culturele diversiteit samenkomen, is de perfecte spot voor dit enthousiaste sterrenbeeld.

sterrenbeeld-san-francisco

Vissen

De Vissen voelt zich letterlijk als een vis in het water als ze op een plek is waar ze kan zwemmen en spelen. Dot dromerige, fantasierijke sterrenbeeld gaat volledig op in de natuur, en voelt zich het liefst als een elfje het bos. De ongerepte natuur van Scandinavië, vol rivieren en bossen, is dan ook een perfecte bestemming waar de Vissen kan ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

sterrenbeeld-scandinavie

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!