Beauty

Deze 5 sterrenbeelden zijn verslaafd aan beauty items

sterrenbeelden-verslaafd-beauty-items

Uren doorbrengen in de badkamer of eindeloos voor de spiegel staan: sommige sterrenbeelden zijn een stuk ijdeler dan anderen. Onderstaande sterrenbeelden houden enorm van een goede tut-sessie met mooie beautyproducten. Lees hier welke sterrenbeelden verslaafd zijn aan beauty items en welke producten het beste bij ze passen.

1. Leeuw

De Leeuw staat met stip op nummer 1 in het lijstje van ijdele sterrenbeelden. Je zult een Leeuw dan ook niet snel zonder make-up of gestyled kapsel over straat zien gaan. Dit sterrenbeeld is ervan overtuigd dat haar uiterlijk net zo charismatisch moet zijn als haar innerlijk.

De sombere wintermaanden zijn dan ook niet aan de Leeuw besteed. Daarom spendeert dit sterrenbeeld met liefde wat geld voor een mooie bruine gloed op de huid. De Tanrevel PRO geeft in 15 seconden een streeploze en natuurlijke tan. Een perfecte match met de de ijdele en ongeduldige Leeuw.

View this post on Instagram

 

A post shared by Womanly (@womanly_nl)

2. Stier

De Stier vindt dat schoonheid een gevalletje van discipline is. Sporten, make-up, een goede gezichtsverzorging: het hoort allemaal bij een gestructureerde en gezonde levensstijl. Bovendien houdt de Stier ervan om verzorgd en fris voor de dag te komen. Een lekker parfum mag dus zeker niet in de beauty routine ontbreken.

Maar dat betekent niet dat zo’n parfum perse veel moet kosten. Voor de Stier zijn de betaalbare varianten van klassieke merkgeuren net zo acceptabel als de echte merken. Daarnaast koopt de Stier het liefst meteen meerdere items van dezelfde soort, want heeft dit sterrenbeeld eenmaal haar favo producten gevonden, dan gebruikt ze deze voor een hele lange tijd.

View this post on Instagram

 

A post shared by Womanly (@womanly_nl)

3. Maagd

De dromerige en serieuze Maagd vindt ouder worden vooral iets dat bestemd is voor andere mensen. In haar hoofd blijft ze altijd een jonge vrouw, en ze heeft er dan ook veel voor een jeugdelijk uiterlijk over.

Daarom heeft dit sterrenbeeld een indrukwekkende skincare routine waar ze nooit van afwijkt. De leergierige Maagd zoekt als een detective naar de beste producten met de meest werkzame ingrediënten. Een anti-age serum met retinol zal dan ook nooit in haar routine ontbreken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Womanly (@womanly_nl)

4. Steenbok

Net als de Stier ziet de Steenbok er graag verzorgd en elegant uit, zonder dat ze daar een fortuin aan uit wil geven. De Steenbok is een gewoontedier, en zal dan ook altijd voor dezelfde betaalbare beauty producten gaan.

Ondanks deze zuinige instelling weet de Steenbok altijd piekfijn voor de dag te komen. Ze is als geen ander het bewijs dat een goede look echt niet altijd de hoofdprijs hoeft te zijn. Wel eens aan een carrière als beauty influencer gedacht, Steenbok?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Womanly (@womanly_nl)

5. Waterman

What’s in a name: de Waterman houdt enorm van poedelen in de badkamer. Ze koopt het liefst elke week een nieuw product om haar thuis-spa nog verder uit te breiden.

Het kopen van merkproducten zoals Rituals kan daardoor nogal een deuk in de portemonnee veroorzaken. Gelukkig is de Kruidvat de beroerdste niet en introduceerde de drogisterij onlangs een Rituals douchemousse-dupe die even heerlijk ruikt als de Rituals variant. Kan de Waterman zonder zorgen weer heerlijk verder douchen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Womanly (@womanly_nl)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!