Life & Health

Deze sterrenbeelden zijn ernstig verslaafd aan shoppen

sterrenbeelden-verslaafd-shoppen

Een middagje shoppen kan wonderen doen voor je humeur, maar doe je het te vaak, dan kan het een verslaving zijn die vooral je bankrekening nadelig treft. Maar heb je je ooit afgevraagd of je sterrenbeeld invloed heeft op hoeveel je winkelt? Of je nu een impulsieve shopper bent of liever zuinig bent met je geld, wij geven je graag meer inzicht in hoe je sterrenbeeld je winkelgedrag kan beïnvloeden.

Stier

De Stier is dol op luxe en design. Bovendien heeft dit sterrenbeeld de neiging om vast te houden aan comfortabele en vertrouwde dingen, waardoor ze soms moeite heeft om afstand te nemen van haar favoriete merken en winkels. Bovendien kan de Stier nogal koppig zijn, wat leidt tot impulsieve aankopen en het negeren van haar financiële situatie. Deze aankopen leiden dan ook vaak tot een lege bankrekening en spijt achteraf.

Als je een Stier bent en merkt dat je vaak meer uitgeeft dan je je kunt veroorloven, is het misschien tijd om je winkelgewoonten onder de loep te nemen. Door je te richten op de essentiële items die je echt nodig hebt en door bewuster te winkelen, kun je ervoor zorgen dat je geld beter wordt besteed en dat je niet in de problemen komt door een shopverslaving.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLA HUIZINGA (@hellahuizinga)

Tweelingen

De avontuurlijke Tweelingen maakt vaak impulsieve beslissingen, en dit geldt ook voor haar shopgedrag. Dit sterrenbeeld is snel verveeld en probeert haar verveling te verdrijven door zichzelf af te leiden met een goede shopsessie. Altijd op zoek naar nieuwe prikkels, laat de Tweelingen zich erg makkelijk verleiden door nieuwe trends en mode-items.

Bovendien hebben Tweelingen vaak een uitgesproken gevoel voor stijl en vinden ze het belangrijk om er goed uit te zien. Ze zijn graag op de hoogte van de nieuwste mode en trends, en dit kan leiden tot een obsessie met shoppen en het kopen van nieuwe kleding en accessoires. Hoewel dit op zichzelf geen probleem hoeft te zijn, kan het een probleem worden als het winkelgedrag van Tweelingen leidt tot financiële problemen en schulden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Tailor (@mariatailor)

Kreeft

De dromerige Kreeft laat zich graag meeslepen door fantasieën van een rijk leven vol glitter en glamour. Hoewel de Kreeft het niet vaak aan haar omgeving laat zien, is ze eigenlijk een ware fashionista. Zo komt ze altijd netjes en goed gekleed voor de dag, en zul je dit sterrenbeeld niet snel in een joggingpak zien.

Maar deze dure smaak kan flink wat kosten, en soms geeft de Kreeft aan haar luxe wens toe door uitgaven te doen die ze zich eigenlijk niet kan veroorloven. Op zo’n moment zou het dit sterrenbeeld geen kwaad doen om over haar eigen drempel te stappen en toch om hulp te vragen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLA HUIZINGA (@hellahuizinga)

Maagd

De Maagd staat bekend om haar ongelooflijke precisie en haar constante zoektocht naar perfectie. En hoewel die nauwkeurigheid vaak positief is, kan dit ook leiden tot een verslaving. Maagden zijn namelijk altijd op zoek naar de perfecte producten van de hoogste kwaliteit en geven zichzelf graag een welverdiende traktatie om hun harde werk en prestaties te belonen.

Daarnaast is de Maagd ook gevoelig voor stress en spanning, en probeert ze deze door middel van shoppen onder de duim te krijgen. Hierdoor shopt ze snel te veel, met nog meer spanning als resultaat. Ben je een Maagd en herken je jezelf hierin? Probeer dan om andere vormen van ontspanning te vinden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Tailor (@mariatailor)

Vissen

De Vissen is het meest hopeloze romantische sterrenbeeld van de Dierenriem. Als dit sterrenbeeld weer een romantische film of boek heeft gelezen, kun je ervan uitgaan dat ze in de weken erna zich als het hoofdpersoon van dat verhaal zal voordoen. En dit heeft ook betrekking op haar shopgedrag.

De stijl van de wispelturige Vissen verandert namelijk net zo vaak als haar mood. De ene keer is dit sterrenbeeld gek op romantische bloemenprints, de andere keer zie je haar in niets dan neon verschijnen. Deze voortdurend wisselende stijl zorgt voor een flinke aanslag op de bankrekening. Het zou de Vissen dan ook goed doen om iets bewuster te worden van haar shopgedrag.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Tailor (@mariatailor)