Life & Health

Deze sterrenbeelden gaan een bruisende zomer vol liefde tegemoet

sterrenbeelden-zomer-nieuwe-liefde
Aafbeelding: The Notebook)

De zomer is volop aan de gang, en dit warme weer kan zorgen voor heel wat zwoele zomeravonden. Ben je single en op zoek naar de perfecte liefdesmatch? Deze gelukkige sterrenbeelden gaan dit jaar een heerlijke zomer vol liefde tegemoet. Ontdek of jij een van deze gelukkigen bent.

Stier

Je zou het op het eerste gezicht niet zeggen, maar de Stier is een van de meest sensuele sterrenbeelden. Met haar onberispelijke nette uiterlijk lijkt dit sterrenbeeld soms streng, maar onder het harde exterieur zit een zachte en extreem liefdevol karakter dat zich maar al te graag blootgeeft.

Deze zomer staat voor de Stier in het teken van ontdekken: niet alleen heeft ze spannende nieuwe ontmoetingen, maar ze ontdekt ook nieuwe kanten van zichzelf die ze nooit eerder had gezien. Bij al deze ontwikkelingen is de liefde de rode draad. Als de Stier zich de komende tijd durft open te stellen, dan wordt deze zomer een hele bijzondere tijd.

sterrenbeelden zomer stier

Maagd

De dromerige en bescheiden Maagd fantaseert graag over haar perfecte droompartner. Daarbij bedenkt ze maar al te graag de meest intense en romantische scenario’s, die zo uit The Notebook of Fifty Shades of Grey zouden kunnen komen.

Deze zomer zouden de dromerige scenario’s van de Maagd zomaar eens werkelijkheid kunnen worden. Het is wel belangrijk dat de Maagd haar ogen open houdt en niet te veel in haar hoofd verdwijnt: zo zou ze zomaar eens die perfect droomman mis kunnen lopen.

 

sterrenbeelden-maagd

Weegschaal

De altijd vrolijke Weegschaal heeft aan aandacht geen gebrek. Ze slaat de mannen nog net niet als vliegen van zich af. Toch kan dit sterrenbeeld best kieskeurig zijn als het aankomt op de perfecte partner. Zelfs als dit sterrenbeeld op vakantie is, is ze altijd op zoek naar de meest bijzondere ervaringen.

Deze zomer zal voor de Weegschaal een onvergetelijke tijd worden. Er komt namelijk een liefdesmatch op het pad die aan het volledige wensenlijstje van dit sterrenbeeld voldoet: interessant, nieuwsgierig, grappig en bovendien erg knap. Geniet ervan, Weegschaal!

sterrenbeeld-weegschaal

Boogschutter

De Boogschutter houdt er niet van om single te zijn. Van alle sterrenbeelden is ze het meest verslaafd aan liefde, en houdt er niet van om alleen op de bank te zitten. Dit verlangen naar de perfecte liefde kan soms zorgen voor heel wat verdriet en frustratie.

Maar deze zomer ziet er voor de Boogschutter rooskleurig uit. De sterren voorspellen een zomer vol liefde, waarin je de zorgvuldig opgebouwde beschermlagen langzaam af kan pellen en echt kan genieten van een fijne relatie.

sterrenbeeld-boogschutter

Waterman

De Waterman is dol op intieme relaties, en heeft dan ook erg veel vrienden en familie om zich heen. Dit sterrenbeeld weet als geen ander een feestje van het leven te maken, en leidt daarom ook vaak een lang en gelukkig leven.

Deze zomer is voor de Waterman geen uitzondering wat feestjes betreft. Wel komt er een zodanig leuke match voorbij, dat dit normaal zo zelfverzekerde sterrenbeeld even uit het veld geslagen is. Heb je het zelfvertrouwen om er op af te stappen, dan kan dit voor de Waterman een wel heel bijzondere zomer worden.

sterrenbeelden-zomer-waterman

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!