sterrenbeelden-zorgzaam
Life & Health

Deze sterrenbeelden zijn de meest zorgzame personen op aarde

Heb jij je ooit wel eens afgevraagd hoeveel je sterrenbeeld zegt over je persoonlijkheid? Sommige sterrenbeelden zijn namelijk meer gevoelig voor drama of ernstig shopverslaafd. De sterren vertellen ons niet alleen iets over onze toekomst, maar ook over ons gedrag in het heden. Deze week kijken we welke sterrenbeelden je het liefst aan je bed wilt hebben als je ziek bent. Zij zullen ervoor zorgen dat je niets tekort komt.

Stier

De Stier heeft een groot hart en is altijd bereid om anderen te ondersteunen. Ze heeft een sterke behoefte om anderen te beschermen en voelt zich verantwoordelijk voor het welzijn van de mensen om zich heen. De Stier is vaak een rots in de branding voor anderen, iemand op wie je kunt vertrouwen en rekenen in tijden van nood.

Onder vrienden staat de Stier bekend als super loyaal en betrokken. Je zult haar dus ongetwijfeld als eerste aan de deur krijgen als je ziek bent. En verwacht dan ook meteen een super-deluxe self-care pakket: de Stier is dol op het uitzoeken van het perfecte cadeautje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grey’s Anatomy Official (@greysabc)

Kreeft

De Kreeft heeft een diep gevoel van empathie en begrip voor anderen. Ze is vaak erg gehecht aan haar familie en vrienden en stelt de behoeften van anderen boven die van haarzelf. De Kreeft is bereid om alles te doen om anderen te helpen en te beschermen. Ze is super gevoelig voor de emoties van anderen en kan vaak precies aanvoelen wanneer iemand ondersteuning nodig heeft.

De Kreeft is dol op harmonie en maakt haar directe omgeving graag zo warm en gezellig mogelijk. Een Kreeft die voor iemand zorgt zal er dan ook alles aan doen om de ander zo gelukkig mogelijk te maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grey’s Anatomy Official (@greysabc)

Maagd

Hoewel de Maagd niet het meest sociale sterrenbeeld is, is ze wel altijd  uiterst attent en behulpzaam naar anderen toe. De Maagd is de moeder Theresa onder de sterrenbeelden: ze heeft een sterk verlangen om anderen te ondersteunen en te verzorgen. Dit sterrenbeeld is van nature geduldig en betrouwbaar, waardoor ze vaak wordt gezien als degene waar je op kunt rekenen.

Heb je mentale issues? Bel dan een vriendin die Maagd is. Dit sterrenbeeld weet namelijk maar al te goed hoe het is om vast te zitten in je gedachten. De empathische Maagd is graag bereid om naar je te luisteren en je van liefdevol advies te voorzien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grey’s Anatomy Official (@greysabc)

Boogschutter

De avontuurlijke Boogschutter staat niet alleen bekend om haar vrijgevochten en avontuurlijke geest, maar ook om haar verrassende zorgzaamheid. De Boogschutter is een ware levensgenieter en deelt graag haar vreugde en positieve energie met anderen. Ze kan je opvrolijken met een simpel gebaar, een oprechte glimlach of een luisterend oor.

Wat de Boogschutter zo zorgzaam maakt, is haar onbevangenheid en haar verlangen om anderen te helpen groeien. Ze is er altijd om anderen te stimuleren en aan te moedigen om hun volle potentieel te bereiken. Ze moedigt anderen aan om hun dromen na te jagen en gelooft oprecht in hun capaciteiten. Met haar inspirerende woorden en positieve instelling geeft ze anderen een boost van zelfvertrouwen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grey’s Anatomy Official (@greysabc)

Vissen

De Vissen heeft een diepe connectie met de emoties van anderen en toont vaak een groot begrip en medeleven. Ze is gevoelig en intuïtief, en kan vaak aanvoelen wanneer iemand steun nodig heeft. De Vissen is bereid om anderen te helpen, zelfs als dit ten koste gaat van haar eigen welzijn. Ze is gul en staat altijd klaar om anderen een luisterend oor te bieden.

De dromerige Vissen kan soms wat afstandelijk overkomen, maar onder het afwezige uiterlijk zit juist een heel diep gevoelsleven. Dit sterrenbeeld maakt niet zo makkelijk nieuwe vrienden, maar heeft een Vissen je eenmaal in haar hart gesloten, dan zal ze altijd voor je klaarstaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grey’s Anatomy Official (@greysabc)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!