the-cool-market-sterren-maaltijden-thuisbezorgd
Food & Drinks

Sterreneten eindelijk betaalbaar met thuisbezorgd boxen van The Cool Market

Niet iedereen heeft de mogelijkheid naar een sterren restaurant te gaan, maar er is nu een concept op de markt wat meer toegankelijk is: The Cool Market. Daar zitten diepvriesmaaltijden van sterrenchefs in. Verschillende restaurants doen hier aan mee. Er zitten allerlei gerechten in en regelmatig komt er iets speciaals van het seizoen bij. Zoals dit keer: asperges.

Asperges in de maaltijdbox

Zoals past in deze tijd van het jaar, wordt er natuurlijk gekookt met asperges. Ieder restaurant zal daar momenteel mee werken, dus hoe fijn is het dat er dus een aspergesoep te bestellen is bij The Cool Market. Deze wordt geleverd door Restaurant de Treeswijkhoeve in Waalre. Hier zwaait chef-kok Dick Middelwaard met de scepter, of beter gezegd met de pollepel. Het restaurant heeft 2 Michelin sterren en behoort dus tot de super-top van Nederland.

Van dit restaurant is nu de klassieke gebonden aspergesoep te bestellen en wordt het via The Cool Market thuis bezorgd. De asperges die gebruikt zijn komen van de koude grond van Borkel. Omdat het diepvries wordt geleverd kun je het dus nog een tijdje bewaren. Als de asperges allang niet meer zijn te krijgen heb jij nog een heerlijke sterrensoep staan.

Treeswijkhoeve-restaurant-the-cool-market

Boxen van The Cool Market

Natuurlijk vind je asperges in de speciale soep box. Ook kun je huisgemaakte groentebouillon, room, roomboter en wat patentbloem verwachten. Een echte klassieker dus! Het is voldoende voor 1 persoon als maaltijd of voor 2 personen als lunch. Heb je zin in wat anders van The Cool Market? Je hebt daarnaast de keuze uit Italiaans, Thais en Indonesisch. Er kan makkelijk worden gezocht op ‘glutenvrij’, ‘koolhydraatarm’ en ‘vegetarisch’.

Met prijzen vanaf 10 euro per stuk en portiegroottes geschikt voor 1-10 personen, is er volop keuze aanwezig. Sterreneten wordt zo toegankelijk voor iedereen. Binnenkort mag Womanly ook de  andere maaltijden testen, dus daar komt vast een mooi verslag van. We kunnen niet wachten om dit concept uit te gaan proberen!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!