Living

Sylvie Meis showt haar stijlvol ingerichte woning in Hamburg

sylvie-meis-woning-hamburg

Het is misschien niet altijd even netjes maar stiekem gluren we het liefst even naar binnen als de gordijnen bij iemand openstaan. We zijn maar al te nieuwsgierig hoe iemand zijn huis heeft ingericht. Helemaal leuk is het om de woningen van bekend Nederland te bekijken. Gelukkig hoeft dat niet eens stiekem want net als Bridget Maasland geeft ook Sylvie Meis regelmatig kiekjes weg op Instagram.

Prachtig huis van Sylvie Meis

De blondine woont al jaren in ons buurlandje Duitsland en heeft daar een geweldige carrière op de Duitse tv. Ze is twee jaar geleden getrouwd met haar man Niclas Castello maar verklapte al eerder dat de twee niet samenwonen. Haar lover verblijft namelijk in Zwitserland, maar meestal zien ze elkaar wel in het weekend.  Eigenlijk is Sylvie niet anders gewend want haar hele familie woont verspreid. De broer van Sylvie Meis woont in Amsterdam, haar ouders wonen in België en haar kind in Denemarken.

Toch heeft ze het aardig voor elkaar in haar mega luxe appartement in Hamburg. Tijdens een exclusieve tour van Westwing showt Sylvie met alle trotst de slaapkamer en haar ‘glam-room’. Wij zijn vooral jaloers op die enorme inloopkast waar tassen instaan waarvan ons hart een sprongetje maakt (of misschien wel 2 sprongetjes). De video is in het Duits, maar dat maakt het kijken er niet minder op als je er niets van verstaat. De beelden zijn alleen al prachtig om naar te kijken.

Interieur met lichte kleuren

Zoals je kan zien houdt Sylvie Meis van lichte kleuren. Dat zagen we ook bij het huis van Romee Strijd. Heel vrouwelijk en voornamelijk wit en beige. Toch kun je wel zien dat hier een vrouw alleen woont door de roze items in het huis.

Veel interieur items komen uit een samenwerking met Westwing.nl  Maar het zou ons ook niets verbazen als we wat prachtige interieur dupes kunnen terugvinden om het Instagram account van @lookalinterieur. Wij kunnen dromen ondertussen nog even verder van zo’n prachtige inloopkast.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!