tandarts-bewijs-oraal-plezier
Life & Health

Erg gênant: tandarts kan bewijs zien van oraal pleziertje

Een uitje naar de tandarts is voor veel mensen geen pretje. Los van de angst voor het boren, prikken en afkeurend kijken van de tandartsassistente vergt een bezoekje aan de tandarts ook nog eens best wat voorbereiding. Braaf poets je van tevoren je tanden extra goed zodat je de tandarts kan laten zien dat je wel degelijk als een volwassen persoon voor je gebit kan zorgen. Maar helaas blijkt nu dat tandartsen niet alleen precies kunnen zien dat jij liegt over hoe vaak je flost, ze kunnen ook nog eens zien wat jij de avond ervoor hebt uitgespookt.

Flossen en oraal pleziertje

Dat tandartsen kunnen zien of jij de avond ervoor een blowjob hebt gegeven is al  lange tijd een verhaal in de categorie ‘gebakken lucht’. Toch zijn er nu meerdere experts op TikTok die aangeven dat het gerucht wel degelijk echt waar is. Één troost voor als je nu met afgrijzen terugdenkt aan je vorige tandartsbezoekje: het komt een stuk vaker voor dan je denkt.

Zo zegt tandarts @thescumbagdad op TikTok dat professionals het inderdaad kunnen zien. Maar gelukkig voor ons, vinden ze het helemaal geen probleem, zegt hij een reactie op een ander TikTok account: ‘ Soms kunnen we het zien, en het ziet er meestal uit als een blauwe plek op je gehemelte. Maar zolang we geen sporen van misbruik zien, maakt het ons niks uit.’

@thescumbagdad #stitch with @cianmcbrien yeah but we aren’t going to really give anyone hassle about it. #dentist #oralhealth ♬ original sound – Your Sc*mbag Dad

Bloeduitstortingen op je gehemelte

Maar hoe ontstaat zo’n blowjob plek dan precies? De tandarts @dentite legt op zijn TikTok account uit wat er precies gebeurd als jij een man oraal bevredigt. Negen van de tien keer is de handeling achteraf niet zichtbaar. Maar als je de avond ervoor wel érg enthousiast bezig was, kan er een kneuzing op je gehemelte ontstaan.

Deze kneuzing lijkt op een rode plek, en bestaat uit kleine bloeduitstortinkjes. Door het stoten tegen het gehemelte knappen de kleine bloedvaatjes, waardoor zogenaamde puntbloedingen ontstaan. De wetenschappelijke naam hiervoor is palatal petechiae. Je kunt het vergelijken met het zuigen op te veel lolly’s, zo zegt @dentite. Zit jij dit nu met het schaamrood op je kaken te lezen? Geen zorgen, de tandartsen zien het alleen als het net is gebeurd. Mocht je het dus echt erg vinden, dan kun je je maar beter de avond van tevoren gedeisd houden.

 

@dentite Reply to @dentite #greenscreen Part 2 ✅ As Promised 🧠🍭🍭🍭🍭🍭🦷#dentist#lollipop#🧠#teeth#dental#dentite#braces ♬ Rasputin (Single Version) – Boney M.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!