origineel-teamuitje-vaar-jaccuzisloep
Foto: FB jacuzzisloep.nl
Media & Entertainment

Opzoek naar origineel teamuitje? Vaar met deze jacuzzisloep

Bowlen, uiteten, karaoke; het zijn allemaal activiteiten voor een gezellig teamuitje. Toch is het ook weleens leuk om eens even helemaal out of the box te gaan en te kiezen voor iets totaal anders. Wat dacht je bijvoorbeeld van varen in een jacuzzisloep? Lekker bubbelen in het water.

Varen met deze geweldige jacuzzisloep

Wie dit heeft bedacht moet wel geniaal zijn; dat was meteen het eerste wat er bij ons opkwam. Die veer kunnen we maar liefst bij 2 mensen in hun reet steken. De geniale bedenkers zijn namelijk Mariel Dijkstra en Punk Hermenet. Zij hadden zo’n 4 jaar geleden als eerste van Nederland een grote sloep omgebouwd tot partysloep bubbelbad aan bord. En nog steeds is het razend populair.

”Tijdens een dagje sauna, zo’n twee jaar geleden, dachten we ineens: ‘hoe vet zou het zijn om een sloep met jacuzzi aan boord te hebben’. We hebben even moeten zoeken naar een geschikte sloep die het gewicht van de jacuzzi kon dragen en diep genoeg was. Uiteindelijk vonden we deze oude reddingssloep van een cruiseschip”, vertelde het stel 4 jaar geleden aan de nieuwssite AD. In zes weken tijd hebben ze het voor elkaar gekregen om de oude reddingsboot om te bouwen tot een jacuzzisloep.

Het beste uitje op het water

Niet alleen voor een teamuitje is de 10 persoons jacuzzi een geweldig idee, maar ook voor onvergetelijke vrijgezellenfeesten, verjaardagen of vriendenuitjes. Dit pareltje is heerlijk verwarmd, heeft een jetstream en geweldige (disco)verlichting. Heb je een uitje gepland en blijkt het weer niet zo heel fijn te zijn? Geen probleem: de temperatuur van de jacuzzi kan worden aangepast aan de buitentemperatuur. Daarnaast is een overkapping ook mogelijk als het begint te regenen.

Aan niet zal het je ontbreken tijdens dit uitje; zelfs met hoge nood kan je gewoon veilig aan boord blijven, want er is een toilet op de sloep aanwezig. Geniet van de ijskoude dranken en muziek terwijl je wordt gevaren door een schipper. Deze bijzondere jacuzzisloep ligt overigens in Bodegraven op slechts 2 minuten lopen van het station. Je wordt gevaren door de Rijn en over de Nieuwkoopse plas. De sloep is geschikt voor 40 personen en in de jacuzzi passen 10 partygangers. Benieuwd geworden? Meer informatie vind je op jacuzzisloep.nl 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

jacuzzisloep-varen-bootje-teamuitje
Foto: FB jacuzzisloep.nl