Media & Entertainment

Temptation Island: deze nieuwe koppels gaan de relatietest aan

temptation-island-koppels-seizoen-2023
Beeld: Tom Cornelissen

Nog maar een paar nachtjes slapen en jij kan alweer genieten van een heerlijk nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave, Vanaf 30 maart knettert het kampvuur weer volop in Mexico. Zet alvast die tissues op je boodschappenlijstje, want net als de andere jaren zal dit waarschijnlijk weer een al drama worden. Als kun je de zakdoekjes ook goed gebruiken als typetjes queen Iris Krullen weer hilarische sketches van de kandidaten doet. Wie deze deelnemers zijn? Wij stellen ze aan je voor!

Mitch en Iris

Komt deze blondine je bekend voor? Dat kan best kloppen. Iris heeft op TikTok maar liefst 326.000 volgers. Ze is Nail artist en plaats regelmatig filmpjes van de meest prachtige nagel creaties. Het stel is nu drie jaar samen en hebben elkaar leren kennen via social media.

Het huisje, Boompje, Beestje verhaal zit er al goed in bij deze twee. Zo hebben ze samen een koophuis, auto en twee katten. Klinkt top, maar toch mist Iris wat romantiek en Intimiteit. Wij zijn benieuwd hoe dit stel Temptation Island zal verlaten.

Evie en Mike

Ook dit stel zijn geen onbekenden in de tv-wereld. In eerdere seizoen vonden ze als singles geen liefde bij één van de koppels, maar brandde er wel een vuurtje bij elkaar.

Mike en Evie zijn nu inmiddels alweer 2 jaar bij elkaar. Waarom ze meedoen? De blondine wil heel graag kinderen, maar Mike ziet dit nog niet zo zitten. Hij is DJ en muzikant en komt uit Haarlem. Evie is een echte Rotterdammer en studeert momenteel voor haar diploma in de communicatie en heeft haar eigen bedrijf in de mode: Sisterhoods.

evie-mike-temptation-island
Foto: Facebook Evie

Shanta en Joël

Dit jonge koppel is nog niet heel lang bij elkaar. De 21-jarige Shanta en de 24-jarige Joel genieten pas één jaar van elkaar, maar wonen inmiddels wel al samen.

De twee zijn onafscheidelijk van elkaar en zijn het liefst 24/7 in dezelfde ruimte. Allebei zijn ze jaloers aangelegd, wat wellicht kan zorgen voor heel wat drama in Tempation Island. Shanta is een creator en influencer en is dus veel actief op haar social media kanalen. Ook maken de twee regelmatig samen video’s

@shantaofficial_ Citygirls 😭😂 #foryou #shantaofficial #voorjouw #fyp #fypシ #voorjoupagina #fypdongggggggg #fypage #voorjou #viral ♬ origineel geluid – shantaofficial

Lester en Miriam

Dit tweetal is inmiddels als 2.5 jaar bij elkaar, maar heeft soms nog wat twijfels over de relatie. Voor de 27-jarige Lester en de 21-jarige Miriam is Temptation Island: Love or Leave dan ook dé ultieme relatietest.

Zou dit koppel het overleven? Lester wil graag wat meer vrijheid in de relatie en Miriam kan al snel jaloers zijn. Dat wordt nog spannend!

lester-miriam-temptation-island
Beeld: Tom Cornelissen

Secret koppel

Ook dit jaar kunnen zullen Monica Geuze en Kaj Gorgels Temptation Island: Love or Leave weer presenteren, zoals je gewend bent. Dit seizoen zal er een spannende twist bijkomen. Via Grazia.nl  kwamen we erachter dat een ‘secret koppel zijn intrede in beide villa’s zal doen.

Wat dit inhoudt? Het nieuwe onderdeel geeft één van de koppels de unieke kans om vooraf wat quality time door te brengen met de vrijgezelle mannen en vrouwen. Zo hebben ze dus al een streepje voor wat betreft elkaar leren kennen. Laat het maar snel 30 maart zijn. Wij kunnen niet wachten!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!