Media & Entertainment

Dit is Thijs Boermans, de 10 jaar jongere vader van Anna Nooshin’s baby

thijs boermans anna nooshin baby
Foto: Instagram Thijs Boermans

Onlangs maakte de populaire influencer en zakenvrouw Anna Nooshin op haar Instagram bekend dat ze zwanger is. Het nieuws kwam voor veel fans als een verrassing, want de onderneemster had nog niet eerder naar voren gebracht met welke man ze een relatie heeft. De gelukkige vader blijkt de 10 jaar jongere Thijs Boermans, een 26-jarige Amsterdamse acteur bekend van o.a. GTST. 

Geheime relatie Anna Nooshin en Thijs Boermans

In de online wereld waar de juice van roddelkoningin Yvonne Coldewijer je om de oren vliegt, is het een knap kunstje als je als BN’er je relatie geheim weet te houden. Aan de opmerkingen onder de zwangerschapsaankondiging van Anna Nooshin op Instagram, blijkt dit toch goed gelukt. ‘Heb ik onder een steen geleefd?’ vraagt een fan zich af: ‘ik wist niet eens dat ze een relatie had!’.

Hoewel wij begrijpen dat je je relatie als BN’er liever verborgen houdt, kon Anna Nooshin er na haar zwangerschap niet meer omheen. Tegelijk met haar bekendmaking van haar zwangerschap bevestigde ze ook de relatiegeruchten rondom het stel: de 36 -jarige influencer en de 26-jarige acteur blijken al ongeveer een jaar met elkaar te daten. Ze maakten hun zwangerschap en relatie bekend in een lieve video op Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin)

Wie is Thijs Boermans?

De naam Thijs Boermans doet waarschijnlijk wel een belletje bij je rinkelen, maar wij waren op de redactie alsnog verbaasd over de vele producties die deze 26-jarige al op zijn naam heeft staan. De jonge acteur komt uit een echt televisie gezin – allebei zijn ouders zijn regisseur – en was zelf al op jonge leeftijd voor de. camera te vinden. In 2016 debuteerde hij in de speelfilm ‘De held.’ In 2017 en 2018 speelde hij Lamar in de populaire serie SpangaS, waarna hij rollen in diverse films en series had.

Fans van GTST kennen hem van zijn rol als Jonathan, en daarnaast werd hij nog bekender bij het grote publiek door zijn deelname aan Expeditie Robinson in 2022. Daar schopte hij het niet tot de finale, maar kreeg hij er door zijn deelname wel een groot aantal fans bij. Op dit moment is Thijs Boersma ook te horen in de podcast Borrelpraat, waarin hij samen met Niels Oosthoek elke week een gast ontvangt om gezellig mee te borrelen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thijs Boermans (@thijsboermans)

Aanstaand vaderschap ‘fucking eng’

Hoe blij het stel ook is met de komst van de nieuwe spruit, geeft Thijs Boermans eerlijk toe dat hij het aanstaande vaderschap ook erg spannend vindt. In zijn eigen podcast vertelt hij dat hij het ‘fucking eng’ vindt, waarmee hij vooral de verantwoordelijkheid van het vaderschap bedoeld. Wij denken dat het helemaal goedkomt met dit succesvolle stel, en wensen ze veel geluk toe.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!