Health

Volgens TikTok is dit de beste oplossing tegen je kater

tiktok-bak-ijswater-oplossing-kater

Heb jij na iedere zuipavond ook weer het geniale plan om minstens een maand geen alcohol te drinken? Het lijkt wel over de katers elk jaar heftiger worden. Hoe ouder je wordt, hoe minder je tegen de drank kan. Maar af en toe en drankje hier en door moet toch kunnen. Wij hebben voor jou dé ultieme tip om de volgende dag zonder kater wakker te worden. 

Tiktok: beste plek voor lifehacks

We zullen niet ontkennen dat we gek zijn op lifehacks: ze maken je leven een stuk gemakkelijker. Zo hadden wij jou al eerder de allerbeste tip gegeven waarbij wijnglazen altijd in de vaatwasser passen. Maakt het inruimen toch een stuk gemakkelijker en voorkomt felle discussies met je partner dat je het servies verkeerd en onlogisch hebt ingedeeld.

Nu hebben we een nieuwe geweldige lifehack waarbij je de volgende dag niet meer wakker wordt met enorme koppijn en een flinke kater. Het weekend kun je eindelijk weer fris en fruitig beginnen.beste-oplossing-tegen-kater-bak-ijswater-gezicht

Bye Bye Kater, hello koude bedoeling

Allereerst onze verschuldiging dat we een tikkeltje te laten komen met deze tip nadat het fenomenale ADE heeft plaatsgevonden. Maar ‘don’t shoot the messenger’, want waarschijnlijk komen er nog heel veel leuke feestje aan en kan je deze tip nog een paar keer goed gebruiken. Op het populaire TikTok gaan er veel filmpjes rond van mensen met een kater die hun hoofd in een bak met ijswater steken. Koude bedoeling, maar zou moeten helpen tegen die vervelende kater.

Hoelang je, je hoofd erin moet houden? Nou, net zolang je het kan volhouden. Een soort van Wim Hof Methode, maar dan anders. Klinkt best gemakkelijk, maar ga het maar eens proberen. Toch is het eventjes die paar minuutjes doorzetten, voor een hele dag zonder kater. Dat klinkt toch wel als iets wat de moeite waard is. Wij moeten eerlijk zeggen dat we het nog niet hebben geprobeerd, maar wellicht wel na het volgende feestje. Laat jij het even aan ons weten als je deze lifehack hebt uitgevoerd?

@lapiquantrose #stitch with @drchrispharmd I can honesty say this works. #hangovercure #stitch #fyp #foryou #genx #icewaterfacial #hangover #hangoverclub #whyamilikethis #toooldforthis ♬ original sound – pastry misfit