tiktok-roze-wc-papier-ikea
Living

TikTok gaat los vanwege dit kekke roze wc papier van IKEA

Stiekem kunnen we niet genoeg roze in huis hebben. Zo’n roze espressomachine van de Lidl en en een pinky retro magnetron van dezelfde discounter staat toch geweldig in je keuken? Vaak slaan we het kleinste kamertje een beetje over. Toch breng je daar gemiddeld heel wat uurtjes door in je leven. IKEA vond het daarom wel een goed idee om roze toiletpapier uit te brengen. Hier willen we allemaal wel onze billen mee afvegen.

Roze toiletpapier bij de IKEA

Wist je dat ontzettend veel mensen niet durven te poepen op het werk? Een grote boodschap doen tijdens de arbeid is voor veel mensen nog een taboe. Toch kan het ophouden van ontlasting zorgen voor lichamelijke problemen.  Hoe langer je ontlasting in je darmen blijft, hoe harder het wordt. En daardoor krijg je last van verstopping. Niet zo best! Als het toilet mega vies is snappen we dat je hier niet fijn nummertje twee op gaat doen.

Wil je er zelf een fijn plekje van maken op kantoor? Dan kan je altijd nog in de weer met schoonmaakspullen en poop drops. Met die laatste verdoezel je elk vies geurtje en weet niemand dat jij voor nummertje 2 bent gegaan. Om het helemaal gezellig te maken op het toilet, heb je natuurlijk het roze toiletpapier van de IKEA nodig. Hiermee wordt naar de wc gaan voortaan een feestje.

roze-wc-papier-ikea-tiktok

TikTok gaat los met roze wc papier

Via Ze.nl kwamen we achter deze geweldige tip. Wellicht heb je hem ook al op TikTok gezien, want veel fans gaan helemaal los hierover. Het wc papier wordt verkocht per 4 rollen onder de productnaam KNÖSEN. Voor 4 rollen betaal je omgerekend zo’n 4,33. Geen goedkope grap, maar wel té leuk.

Je voelt hem al aankomen met het rekensommetje: de rollen zijn op dit moment niet in Nederland verkrijgbaar. Wij hopen natuurlijk dat daar zo snel mogelijk verandering in komt. Vooral met een gender reveal mag deze topper natuurlijk niet op de wc rol houder ontbreken. Niet zo’n ‘rozig typje’? De IKEA in Zweden verkoopt ze ook in het blauw en in het grijs. Wij moeten het in Nederland nog even doen met de Zweedse gehaktballetjes en Trofast opbergbakken. Maar kunnen nu al niet wachten!

@lifewjan viral pink toilet paper 🧻 #ikeafinds #ikea #viraltiktok #pinktok #bathroom #foryou ♬ Big Energy – Latto

@laceewendel PSA IKEA HAS PINK TOILET PAPER 💗🌸💞🎀💕 #fyp #ikea #pinktoiletpaper #lifestyle #utah #contentcreator ♬ awkward sped up sza – rem

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!