tiktok-filmpjes-bedrijf-betaalt
Geld & Carrière

Dit bedrijf betaalt je 600 euro om TikTok video’s te kijken

Ben jij non-stop door TikTok aan het scrollen en kan jij geen genoeg krijgen van filmpjes met de beste oplossing tegen een kater of zag jij de populaire Kruidvat panty al viral gaan voordat hij er überhaupt opstond? Daar kan je nu geld mee verdienen! Een bedrijf uit Amerika zoekt liefhebbers van deze social media app die voor 50 euro per uur willen bingewatchen op het platform. Wat een droombaan!

De hele dag betaald TikTok video’s kijken

Het marketingbedrijf Ubiquitous biedt een baan aan die eigenlijk te mooi klinkt om waar te zijn. Toch kunnen TikTok-liefhebbers zo’n 600 euro verdienen door video’s te bekijken, zo meldt The New York Post. Heb je het even helemaal gehad met je huidige baan? Dan is dit wellicht dé oplossing voor je. Het Amerikaanse bedrijf is namelijk wereldwijd op zoek naar sollicitanten.

De screentime app moet je in deze periode even laten voor wat het is, want met deze job moet je maar liefst twaalf uur lang door TikTok scrollen. Er zitten wel wat regels aan deze baan. Het bedrijf verwacht dat je ook gek bent op andere social media en daar ook mee kunt werken. Tijdens al dat geblader door alle filmpjes, moet je ook je favoriete video’s op je eigen kanalen delen en op die van het bedrijf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ubiquitous (@ubiquitousofficial)

Eisen van deze TikTok droombaan

Je hoeft overigens niet twaalf uur achter elkaar filmpjes te kijken, want die tijd kun je opsplitsen in drie dagen. Na al dat gescroll en vierkante ogen moet je 10 van je favoriete video’s opsturen naar het marketingbedrijf. Daar krijg je ongeveer 600 dollar voor. Dat komt omgerekend op 50 euro per uur. Het wordt zelfs nog mooier, want medewerkers ontvangen daarnaast een eet coupons die ze tijden het scrollen kunnen verzilveren voor snacks. Zit je er in ieder geval niet bij met een lege maag.

Als extra cadeautje doen ze er ook nog eens wat accessoires bij voor je telefoon. Je moet nog wel even een motivatiebrief van 100 tot 200 woorden tikken, maar die schud je zo uit je mouw als je ziet wat je ervoor terug krijgt. Toch niet helemaal jou ding, maar vind je 50 euro per uur wel een lekker bedrag? Wist je dat een fobieën-kliniek ook iemand zoekt die voor dit geld wil overgeven. TikTok-marketingbedrijf-fimpjes-betaald

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!