trailer-magic-mike-film-last-dance
Media & Entertainment

Sexy trailer van de gloednieuwe Magic Mike film staat online

Oelala nog maar eventjes wachten en we kunnen eindelijk weer het ontblote lijf van Channing Tatum aanschouwen. Het is alweer zo’n 7 jaar geleden dat de laatste Magic Mike film uitkwam. We staan dus al aardig wat jaartjes droog. Maar lang wachten wordt beloond want de derde film kunnen we rond februari in de bios bekijken. Op de trailer hoef je niet te wachten, want die kun je nu alvast zien! Zet de kachel maar alvast lager, want je zal het flink heet gaan krijgen. Thank us later voor deze energiebesparende tip van maar liefst 2.22 minuten.

Magic Mike films

Wie de eerste films nog niet heeft gezien, moet even snel een inhaalslag maken. We kunnen ons ook zo voorstellen dat je simpelweg de hele verhaallijn vergeten bent. Is die er dan? Ja, zeker want naast al die mannelijke dansende sixpacks gebeurt er ook nog wat op het scherm. Zo’n 10 jaar geleden begon het Magic Mike avontuur. Waarschijnlijk betaalde je de helft minder voor je bioscoopkaartje, maar de kwaliteit was er voor je gevoel zeker niet minder op. Want Channing Tatum konden we levensgroot bekijken.

Daar kan geen Satisfyer pro tegenop. Deze ervaren stripper leert de jonge knapperd genaamd The Kid (Alexander Richard Pettyfer) alles over de kunst van het strippen, feesten, vrouwen versieren en geld verdienen. In het tweede deel: Magic Mike XXL besluiten de overgebleven leden van de Kings op Tampa nog één keer te knallen in Myrtle Beach met alle bijbehorende sexy dansmove. Toch blijken de mannen er geen genoeg van te krijgen. Ze zullen namelijk nog een laatste keer schitteren in Magic Mike’s Last Dance.magic-mike-films

Trailer Magic Mike’s Last Dance

Het goede nieuws is dus dat er een nieuwe film aankomt. Je voelt hem al aankomen: het slechte nieuws is dat dit de laatste film is in de Magic Mike-reeks. In deze derde film zal de inmiddels 42-jarige Channing Tatum gelukkig weer het podium opgaan als Mike Lane na een ontzettend lange break. Uit de trailer kunnen we afleiden dat de knappe actrice Selma Hayek een rijke vrouw speelt die Mike Lane naar Londen weet te halen. Hier moet hij een groep dansers voorbereiden om een dansshow op te voeren.

En zoals wij weten is dat geen tap dans of de flamingo, maar een dans waarbij de kleertjes niet aan zullen blijven. Nog eventjes wachten dus tot begin februari 2023 wanneer Magic Mike’s Last Dance in de bios verschijnt. Zin in nog zo’n film waarin er weinig aan de verbeelding wordt overgelaten? Kijk dan in de tussentijd de Erotische Netflix-thriller 365 Days.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!