trainen-hometrainers-mcdonald's
Food & Drinks

Train je Big Mac er meteen af met hometrainers in de McDonald’s

Oké ze verkopen er misschien niet het meest gezondste eten, maar smullen is het wel. Ons hart maakte zelfs een sprongetje van geluk toen we erachter kwamen dat McDonald’s ook Happy Meals voor volwassenen verkoopt. Al dat lekkers ga je natuurlijk wel binnen de kortste keren merken aan je figuurtje. Daar heeft de Maccie iets op bedacht. Je kunt nu namelijk je frietje er linea recta aftrainen met een hometrainer in de fastfoodketen. I’m lovin’it

Calorieën eraf trainen in de McDonald’s

Op Tik-Tok zien we natuurlijk de gekste dingen voorbij komen. Had je bijvoorbeeld al die trend op TikTok gezien waarbij menstruatiebloed gebruikt wordt als gezichtsmaker. Ieks, niet zo heel fris! Smakelijker is het filmpje dat helemaal viral ging van een vrouw die bij de McDonald’s een hamburger eet terwijl ze op de hometrainer zit. Dat is nog eens effectief je eten naar binnen werken! Scheelt je ook weer die calorieën tellen in My Fitness Pall.

Het is alweer een tijdje geleden dat de TikTok video werd gedeeld, maar inmiddels is hij 3.7 miljoen keer geliket en meer dan 300 duizend keer gedeeld. Hoewel de etende dame geen sportkleding aan heeft, kan het net zo goed in de sportschool plaatsvinden. Zou wel leuk als ze daar ook hamburgers uitdelen.  Even voor je beeldvorming: een Big Mac bevat zo’n 550 calorieën. Om deze te verbranden moet je meer dan een uur op de hometrainer zweten. Zolang heb je vast nog nooit in de Maccie gezeten!

@cris13yumc da China kkkk amei a ideia♬ som original – cris13_u

Reacties op de McFitness

De TikTok video had zo’n 57 duizend reacties. De meeste foodies vonden het een prima idee. Zo grapte iemand zelfs met ”McFitness’. Toch waren er ook reacties van mensen die minder positief waren. Zo zei iemand dat je geen lichamelijke activiteiten moet doen tijdens het eten. Dan heb je ontspanning nodig en kan het niet goed worden verteerd door je maagdarmkanaal. Tja, niet iedereen kan altijd even positief over alles zijn. De hometrainers zijn overigens niet alleen bedoeld om je Big Mac menu met coca-cola van de McDonald’s meteen te verbranden.

Door het trappen kan er ook stroom worden opgewekt om je telefoon mee op te laten. Volgens een Chinees persbericht is dit concept bedacht om de dagelijkse gewoontes te verduurzamen. Business Insider liet weten dat er op dit moment tien ‘Green Charging Bikes’ in gebruik zijn. Deze staan in de McDonald’s vestigingen in Guangdong en Shanghai (China). Eventjes reizen dus. Al zijn wij wel benieuwd hoe je nou gemakkelijk een hamburgertje op een fiets eet. Dat is vast even oefenen.

mcdonald's-frietjes-hometrainer

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!