Life & Health

Trainen zonder de deur uit te gaan: 5 goede thuis workouts

trainen-thuis-workouts
Foto: Freepik

Oké, misschien zijn we een beetje laat om nu nog dat fitte bikini lijf te creëren die we voor ogen hadden (de zomer is tenslotte al begonnen). Toch is het nooit te laat om wat zweetdruppeltjes te verliezen. En onthoud daarbij: iedere body is een summer body. Zolang jij je er blij mee bent, is het natuurlijk helemaal prima. Het kan ook een heerlijk gevoel geven om je flink in het zweet te werken. Vooral als je dit gewoon thuis kan doen!  Met deze Youtube-kanalen worden je thuis workouts een groot feestje.

Fijne en gemakkelijke thuis workouts

We kunnen ons nog goed herinneren dat alles tijdens de corona tijd potje dicht zat. Een drankje doen bij je favoriete cocktailbar of een hapje bij dat lekkere restaurant zat er even niet in. Ook konden we niet naar binnen bij de sportschool en moesten we opzoek naar creatieve oplossingen. Ontzettend veel mensen hadden het hardlopen en wandelen weer ontdekt. Waarschijnlijk tikte jouw activity tracker de 10.000 stappen toen wel aan.

Naast het lopen waren thuis oefeningen ook razend populair. Super fijn om vanuit huis fit te blijven. En al die YouTube filmpjes kosten je natuurlijk helemaal niks. Het enige wat je nodig hebt is een goede WIFI verbinding. Stiekem zijn we nog steeds groot fan van thuis workouts. Vooral met regenachtige dagen is het heerlijk om die oude joggingbroek aan te doen (die zo heerlijk zit) om vervolgens ongestoord thuis aan de slag te gaan. Wij hebben 5 fijne thuis workouts voor je op een rijtje gezet.

oefeningen-thuis-workouts-trainen

1. Cassey Ho – Bikini blaster

Cassey Ho van Blogilates staat bekend om haar korte, maar effectieve workout video’s. Met duidelijke instructies begeleidt ze je door verschillende pilates moves om je lichaam in vorm te krijgen. Uiteraard heeft ze ook een bikini workout serie, namelijk de Bikini Blaster. Deze bestaat uit 8 video’s om je hele lichaam aan te pakken, van je armen en abs, tot je benen en booty. Na die flinke work-out is het de hoogste tijd om een mooie bikini uit te zoeken en daar lekker mee te flaneren op het strand.

2. Holly Doke – (last minute) zomer workout

De zomer is natuurlijk nog niet voorbij, we hebben hopelijk nog heel wat mooie dagen voor de boeg. Is jouw vakantie al snel gepland? Dan ben jij Holly Dolke aan het goede adres.  Deze fitte YouTube trainer helpt je met haar Last Minute Summer Body Workout om je abs, benen en achterwerk in vorm te krijgen. Daarnaast is de workout ook gericht op het verbranden van vet. Een top thuis workout als je het aan onze vraagt.

3. April Han – cardio dans workout

Als je geen zin hebt om alleen maar workout moves na te doen, maakt de NASM gecertificeerde personal trainer April Han het leuker met een cardio dans workout. Natuurlijk volg je nog wel wat moves, maar je leert er ook een paar om tijdens de zomerfestivals indruk te maken. Dat hebben we nodig!

4. Jeanette Jenkins – Bikini bootcamp

Ben je altijd druk, druk, druk en heb je niet veel tijd over? Via het POPSUGAR Fitness YouTube kanaal kun je aan de slag met Jeanette Jenkins. In maar liefst 10 minuten laat ze je flink zweten. Zo’n korte tijd lijkt misschien een makkie, maar is nog behoorlijk vermoeiend. Met onder andere burpees, squats en planks is het een hele uitdaging om die 10 minuten door te komen.

5. Zelana Montminy – Sexy bikini body workout

Ook met Zelena Montminy kun je via POPSUGAR werken aan een fit lichaam. In 10 minuten ben je helemaal buiten adem. Uiteraard moet je dit wel vaker doen. Na één keertje 10 minuten bereik je natuurlijk niet veel resultaat. Vergeet trouwens ook niet om eerst te stretchten voor het sporten.  Door je spieren regelmatig te strekken, kun je je flexibiliteit en mobiliteit verbeteren. . Hierdoor krijg je een betere houding en voorkom je blessures.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!