Style

Modekleuren lente/zomer 2022: de trendkleuren van dit jaar

roze modekleuren lente/zomer 2022

Je bent er hoogstwaarschijnlijk aan toe: het zomerseizoen! Want hoe heerlijk is het om weer zonnige dagen tegemoet te gaan in prachtige, kleurrijke outfits? Hang die grauwe kleding maar gauw terug in de kast, want er komt een kleurrijk modeseizoen aan. Mét een vleugje chique, natuurlijke tinten. Wij zijn klaar voor deze zomer met deze geweldige nieuwe modetrends

Pretty in pink

Voel je je ook pretty in pink? Geen enkele roze tint is deze zomer te zoet! Van suikerspin roze tot baby roze: sterke roze tinten zijn het helemaal deze zomer.Alle liefhebbers van roze zijn het aankomende seizoen volledig in hun element. We beperken roze niet alleen tot onze kleding. Roze hoedjes, tassen, schoenen en andere accessoires maken je look helemaal af.

Oranje niet alleen op Koningsdag

Deze zomer dragen we niet alleen op Koningsdag oranje. Oranje zie je dit jaar de hele zomer! Een sprekende oranje tint staat op zichzelf mooi, maar gaat ook erg goed samen met de roze trend. Wat dacht je van een peachy pink outfit met oranje?

oranje modekleuren lente/zomer 2022

Zacht beige is elegant en stijlvol

Tussen alle opvallende kleuren is er ook ruimte voor een chique, elegante tint: zacht beige. Vooral in zachte, flowy stoffen is zacht beige perfect voor de zomer. Je kan natuurlijk ook voor een fancy outfit gaan met een pantalon, een nette blouse of dat stijlvolle jurkje.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Zolang jij je maar mooi voelt! En geloof me, aan zacht beige items zal het in de modecollecties van deze zomer niet ontbreken.

zacht beige modekleuren lente/zomer 2022

Appeltjesgroen opvallend en vrolijk

Eén van de vrolijkste kleurtjes in het modeseizoen van de lente en zomer van 2022 is appeltjesgroen. Deze lieve, zoete kleur is perfect voor vrolijke, lichte, zachte en speelse outfits. Ga helemaal voor de appeltjesgroen vibes met een mono outfit in deze kleur of combineer het met andere elegante items. Heb je er al zin in? Wij ook!

Olijfgroen natuurlijk en vleugje chique

Is appeltjesgroen je net wat te opvallend of heb je behoefte aan een natuurlijke kleur? De aardse tint olijfgroen gaan we veel terugzien komende zomer. Deze kleur is perfect voor elegante looks met een vleugje chique! Houd je ook wel eens van een stoere outfit? Dan weet je vast wel raad met leatherlook items in een mooie, olijfgroene tint.

groen modekleuren lente/zomer 2022

Blauw, blauw en nog eens blauw

Blauw is niet weg te denken uit de modekleuren voor de zomer van 2022. Deze veelzijdige kleur gaan we in veel tinten voorbij zien komen: van pastel blauw en hemelsblauw tot saffierblauw, denimblauw en nog veel meer. Is blauw jouw ding?

Dan kun je je helemaal uitleven het komende seizoen. Vooral lichtblauwe tinten in satijnen stoffen komen veel voorbij, maar er zijn natuurlijk nog eindeloos veel meer mogelijkheden en blauwe fashion items.blauw modekleuren lente/zomer 2022

Zacht bruin & chocoladebruin

Last, but not least in de modekleuren lente/zomer 2022: zacht bruin en chocoladebruin. Even iets anders dan een felle, zoete kleur, en minstens net zo modieus als de andere kleuren van deze zomer. Op zichzelf zijn dit prachtige, chique tinten die zorgen voor een stijlvolle outfit.

Wat dacht je van een combinatie van zacht beige met bruintinten. Daarnaast zijn zacht bruin en chocoladebruin ook nog eens perfect om samen te combineren. bruin modekleuren lente/zomer 2022

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!