Style

Deze trendy kapsels passen perfect bij jouw sterrenbeeld

trendy-kapsels-sterrenbeeld
Foto: Womanly

Dit najaar gaan we weer veel mooie haartrends voorbij zien komen. Kapsels zijn niet alleen een manier om te laten zien wie je bent, maar ze laten ook jouw unieke persoonlijkheid zien. Je sterrenbeeld kan je helpen om het perfecte kapsel te vinden dat bij jou past. Womanly vertelt je welk trendy kapsel goed past bij jouw sterrenbeeld.

Ram

Als je een Ram bent, ben je altijd klaar voor avontuur en neem je graag risico’s. Een stoere pixie cut past bij je persoonlijkheid. Het is kort en pittig, net als jij, en het zal je energie en charisma benadrukken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica)

Stier

Stieren zijn praktisch en houden van luxe. Lange, golvende lokken passen bij je omdat ze er moeiteloos chic uitzien en je natuurlijke schoonheid laten stralen. Dit kapsel past bij je kalme en sensuele aard.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zuzia (@zuziaa.m)

Tweelingen

Tweelingen zijn speels en houden van variatie. Een speelse bob met pony geeft je de veelzijdigheid die je zoekt. Je kunt je look gemakkelijk aanpassen aan je nieuwsgierige aard. Van strak en professioneel tot speels en ondeugend, deze stijl past bij elke stemming.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Briana Cisneros (@brianacisneros)

Kreeft

Kreeften zijn emotioneel diepgaand en romantisch. Daarom past de butterfly cut, met speelse laagjes aan weerszijden van het gezicht, perfect bij jouw elegante en gevoelige karakter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Leeuw

Leeuwen houden van aandacht staan graag in het middelpunt van de belangstelling. Platinablond haar past dan ook perfect bij je extravagante en zelfverzekerde persoonlijkheid. Deze glamoureuze stijl zal je laten stralen en zelfverzekerd doen voelen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Maagd

Maagden zijn bekend om hun precisie en aandacht voor detail. Een lage knot ziet er niet alleen elegant en netjes uit, het blijft ook de hele dag goed zitten zonder gedoe. Dit kapsel weerspiegelt je georganiseerde en kritische geest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Weegschaal

Weegschalen houden van harmonie en schoonheid. Een kapsel met krullen die natuurlijk vallen, passen bij je verfijnde smaak. Deze stijl benadrukt je natuurlijke elegantie en gebalanceerde persoonlijkheid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FITNESS | JIM (@victoriya.nikk)

Schorpioen

Schorpioenen zijn intens en mysterieus. Een stoere korte bob met zijscheiding past bij je omdat het een element van mysterie en kracht toevoegt aan je uiterlijk. Het laat zien dat je niet bang bent om risico’s te nemen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

Boogschutter

Boogschutters zijn avontuurlijk en vrijgeestig. Een vrolijk kort kapsel met warrige laagjes is de perfecte keuze voor jou, omdat het past bij je onafhankelijke en optimistische karakter. Het is een kapsel dat je klaar maakt voor elk avontuur dat op je pad komt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Steenbok

Steenbokken zijn vastberaden en gedisciplineerd. Een klassieke bob is ideaal voor jou omdat het tijdloos en professioneel is. Het weerspiegelt je verlangen naar succes en status.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Waterman

Watermannen zijn creatief en uniek. Een pixie cut met kleuraccenten past perfect bij je omdat het je individualiteit benadrukt. Experimenteer met gedurfde kleuren om je eigen stijl te creëren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by All Pastel Hair (@allpastelhair)

Vissen

Vissen zijn dromerig en romantisch. Romantische vlechten passen bij je omdat ze een betoverende en zachte uitstraling geven aan je uiterlijk. Dit kapsel weerspiegelt je liefdevolle en fantasierijke karakter.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!