tweedehands-kleding-kopen-verkopen-beste-websites
Style

Tweedehands kleding kopen en verkopen: 5x de beste websites

Is je kledingkast vol, maar je portemonnee leeg en heb je ook liever dat het andersom is? Meer ruimte in je kledingkast én een extra zakcentje is een win-winsituatie! Ook als je graag unieke, tweedehands kleding koopjes scoort, kun je online goed terecht. De fijnste websites om online tweedehands kleding te verkopen en kopen hebben we voor je op een rijtje gezet.

1. Vinted

Ken je United Wardrobe nog? Dat is samengevoegd met Vinted. Op dit moment is Vinted één van de grootste platformen om tweedehands kleding online te kopen en verkopen.Om Vinted te gebruiken kun je de website gebruiken of de Vinted app downloaden.

Je kunt zelf advertenties plaatsen om je kleding te verkopen of direct koopjes bij andere verkopers scoren. Als je iets verkoopt, maakt Vinted voor jou een verzendlabel aan. Je hoeft dus niet zelf naar het postpunt om labels te kopen.

2. Zalando Pre-owned

Wist je dat je tegenwoordig tweedehands kleding online kunt kopen en verkopen bij Zalando Pre-owned?

Om je style te upgraden met nieuwe pareltjes, ga je gewoon naar de website van Zalando en ga je naar ‘Pre-owned’. Het hele Pre-owned assortiment komt nu tevoorschijn! Wil je items verkopen? Log in op je account en ga naar ‘Verkoop items’. Volg de stappen om jouw kleding aan Zalando te verkopen.

Het werkt allemaal net even anders dan een gewoon verkoopplatform, maar dat heeft alleen maar voordelen. Je verkoopt aan Zalando en koopt van Zalando. Dat scheelt een hoop gedoe met communicatie over verkopen, verzending, enzovoorts.

tweedehands kleding kopen en verkopen op de beste websites

3. Marktplaats

Marktplaats mocht zeker niet in dit rijtje ontbreken. Het is een platform waar je zo ongeveer alles in en om het huis kan (ver)kopen. Dat geldt ook voor kleding! Er is veel aanbod en voor je het weet ben je urenlang door leuke fashion items aan het scrollen. Wil je zo goed mogelijk beschermd zijn tijdens het handelen? Gebruik dan de betaal- en verzendopties binnen het platform.

4. The Next Closet

The Next Closet is speciaal voor designer items. Zoek je nieuwe designer kleding, of wil je juist van een oude, maar nette designer tas af, dan kun je hier terecht! Alle items worden op echtheid gecontroleerd voordat ze aan het assortiment worden toegevoegd. Zo heb je designer items voor een lagere prijs, mét zekerheid!

5. Rebelle

Net als The Next Closet is Rebelle een verkoopplatform dat zich specialiseert in designer items. En yes, ook hier worden alle items op echtheid gecontroleerd. Zo doe je geen miskopen. Als verkoper kan het je ook een hoop betreurenswaardig lage biedingen schelen. Wel zo efficiënt!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!