Media & Entertainment

Zo geniet je echt van Valentijnsdag zonder een Valentijn

valentijnsdag-zonder-valentijn

Zit je midden in een break-up, kan je jouw grote liefde maar niet vinden of ben je gewoon happy single? Dan kijk je vast niet erg uit naar Valentijnsdag. Rond deze tijd word je waarschijnlijk bestookt met allerlei Valentijnsdag deals en acties. Hartstikke leuk hoor, maar niet waar jij op zit te wachten. Waar je wel blij van wordt? Gezellig to do’s die je samen met vrienden, familie of gewoon lekker alleen op deze dag kan doen. Waarom zou deze dag alleen voor stelletjes zijn? Jij bent veel te leuk om in een hoekje te gaan zitten. Vier je ‘eigen leuke zelf’ op 14 februari met deze tips (en stiekem misschien ook met de Easytoys Lovebox).

Emily in Paris Afternoon Tea bij WSHS Gouda

Fan van Emily in Paris? Dan maakte je hart vast een sprongetje van geluk toen je las dat de McDonalds in Parijs echte McBageuttes van deze brunette verkoopt. Het wordt nog mooier. Jij kan nu namelijk van dit broodje smullen zonder een lange reis te hoeven afleggen. Een prachtig boutiquehotel in hartje Gouda, lanceert een afternoon tea met Emily in Paris als thema. Daar hoef jij dus helemaal niet de grens voor over.

Wat je van deze afternoon tea kan verwachten? Naast de McBaguettes kun je genieten van shopping bags van chocolade, petit gâteaux van lychee, rozen en framboos, koekjes in de vorm van de Eiffeltoren, la vie en rose-cupcakes, hot lips-bonbons, Franse croissants en een Frans uiensoepje voor de liefhebber. Dat klinkt verrukkelijk! Komt dat even mooi uit dat je hier helemaal geen man voor nodig hebt. Dit is veel leuker met je moeder, beste vriendin of buurvrouw. Reserveer snel de afternoon tea Op Valentijnsdag voor 39.50 euro per persoon.

valentijnsdag-emily-in-paris-afternoon-gouda

‘Cheesy Friend Date’ bij The Butcher in Amsterdam

Van kaas kunnen we simpelweg geen genoeg krijgen. Toen we jullie informeerden over een kaasbar waar je onbeperkt kaas kan eten, werden massaal de allerbeste vrienden getagd. De liefde voor kaas moet je tenslotte delen, maar dat hoeft niet altijd met een hubby.

Zo kun je van 11 tot 14 februari ook heerlijk op ‘cheesy Valentijndsdag date’ met een vriend of vriendin bij The Butcher in Amsterdam. Het menu bestaat dan, hoe kan het ook anders, uit kaas. Denk bijvoorbeeld aan een very cheesy The Butcher-burger en mozzarella sticks. Reserveer snel bij The Butcher voordat er geen plek meer is.

Valentijnsdag-butcher-amsterdam

Lekker badderen in wijn

Op de redactie werden we met z’n allen hysterisch toen we erachter kwamen dat er zoiets als een glühwein spa dagje in Engeland bestaat. Onbeperkt wijntjes drinken terwijl je heerlijk aan het badderen bent. Bestaat er nog iets beters? Nou eigenlijk wel, want iets soortgelijks heb je nu ook in ons eigen kikkerlandje. In de Cauberg in Limburg is een 381 meter diepe bron gevonden die heilzaam water blijkt te hebben dat niet is blootgesteld aan allerlei verontreinigingen. Helemaal top om je hoofd leeg te maken en je lijf te reinigen.

Net als ons gek op wijn? Voor de liefhebbers biedt Thermae 2000 een luxe wijnwellness-ervaring aan tijdens Valentijnsdag aan. Dompel jezelf onder in een bad vol monarchdruivenpulp en druivenpitolie. Dit blijkt goed te zijn tegen de schadelijke gevolgen van uv-straling en voor de versteviging van de huid. In combinatie met een grote borrelplank, en lekker glas wijn en uiteraard goed gezelschap kan jouw ontspannen Valentijnsdag niet meer stuk. Kijk op de site van Therme 2000 voor meer informatie.

valentijnsdag-therme-2000

Westfield Love Studios

Van 9 februari tot en met 7 maart is het Love Month bij Westfield Mall of the Netherlands. Dan kun jij in de Westfield Love studios op een unieke manier een persoonlijke boodschap voor jouw dierbaren(n) opnemen. En wie zegt dat dit persé een lover moet zijn? Je moeder, beste vriend(in) of favoriete collega heeft tenslotte ook liefde nodig op Valentijnsdag. De videobooth stelt je drie liefdesvragen, terwijl een automatische video-opname dit vastlegt. Achteraf krijg je de video-opname gratis mee naar huis via een kaart met QR-code.

Dat is nog eens persoonlijk en origineel! De ambassadeurs Ron Simpson (eigenaar The Avocado show), Yuki Kempees (muzikant), Ashlee Janelle (creatief ondernemer) en Danie Bles (stylist) zijn je al voorgegaan. Hun liefdesverhaal kun je bewonderen via een groot scherm in Westfield Mall of the Netherlanders. Nog nooit hier geweest?  Met een oppervlakte van 117.000 vierkante meter en een aanbod van bijna 300 (flagship) stores, bars, restaurants en uitgaansgelegenheden, kun je flink losgaan in Leidschendam.

Valentijnsdag-westfield-love-studios

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!