eva-jinek-huis
Beeld: opnames RTL
Living

Zo ziet het inmiddels verkochte huis van Eva Jinek eruit

Kijk jij ook altijd naar binnen in huizen als je erlangs loopt? Stiekem zijn we altijd wel benieuwd hoe iemand het heeft ingericht en hoe iemand woont. Waar we nog nieuwsgieriger naar zijn is hoe bekende Nederlanders wonen. Eerder hebben we al een kijkje genomen in de schitterende woning van Miljuschka en het prachtige huis van Nikkie Plessen. Dit inmiddels net verkochte huis van Eva Jinek mag ook niet onbesproken blijven.

Eva Jinek verkoopt appartement Amsterdam

Wij kunnen wel zeggen dat we een klein beetje jaloers zijn op dit prachtige stekkie van Eva in Amsterdam-Zuid. Het duurde maar drie dagen voordat de blondine haar appartement had verkocht. Dat snappen wij maar al te goed met zo’n pareltje uit het bouwjaar 1931.

Met een oppervlakte van 130m2, drie slaapkamers en een balkon op het Westen zou ze er vast heerlijk gewoon hebben. De koper heeft er wel wat centjes voor moeten neerleggen. Eva kocht het meer dan 7 jaar geleden voor 686.000 en verkocht het in juli vorig jaar voor 1.030.000. Een winst van bijna drieënhalve ton dus. Waarschijnlijk zal er in de tussentijd wel een flinke verbouwing hebben plaatsgevonden, maar het is in ieder geval super mooi achtergelaten.

huis-eva-jinek-amsterdam

huis-eva-jinek-zuid

Nieuwe villa in Abcoude

Inmiddels woont de tv-ster in Abcoude met haar vriend Dexter en zoontje Pax in een een schitterende 2 onder 1 kap villa. Bekende buren heeft hiervan wat foto’s van vrijgegeven. Eva en Dexter hebben er ongeveer anderhalf miljoen euro voor betaald en er een hypotheek op laten zetten van twee miljoen euro.

Dat is niet niks, maar daarvoor krijg je wel meer laatst 266 vierkante meters aan woonruimte voor terug. Het huis bevat maar liefst negen kamers en een mega grote tuin. Ook Arie en Romy Boomsma wonen in dit gezellige dorpje. Maar ook Najib Amhalia en Peter van der Vorst kun je tegengekomen in Abcoude.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!