vermogen fajah lourens miljonair
Geld & Carrière

Dit is het riante vermogen van powervrouw Fajah Lourens

Als we het hebben over Nederlandse vrouwen, waar we stiekem een beetje tegenop kijken, mag Fajah Lourens natuurlijk niet ontbreken. Deze powervrouw werd bekend via Goede Tijden Slechte Tijden, maar we kennen haar de laatste jaren vooral vanwege haar bestsellers met My Killer Body Motivation. Fajah had altijd de wens om voor haar veertigste multi- miljonair te zijn. Inmiddels is ze de veertig gepasseerd en heeft ze haar doel weten te bereiken.

De carrière van Fajah Lourens

Wat veel mensen echter niet weten is dat de 41-jarige brunette aan het begin van haar carrière furore maakte in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden als Yasmin Fuentes. Ze speelde toentertijd samen met onder andere Katja Schuurman en Nikkie Plessen. Dit was de kick-off voor een knallende carrière. Ze speelde onder andere in de hitfilm Shouf Shouf, Voetbalvrouwen en deed mee aan Expeditie Robinson.

Haar laatste film dateert uit 2020, toen ze in de film Suriname speelde. De laatste jaren is ze minder bezig geweest met acteren en heeft zich vol op het ondernemen gestort. Haar bedrijf My Killer Body Motivation is namelijk als een speer gegaan en heeft haar dan ook goed geld opgeleverd. Fajah is ook moeder en heeft een prachtige dochter die onlangs zelf is bevallen: Irem Lourens.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

My Killer Body

Haar grootste financiële successen heeft ze geboekt met haar fitness boeken die ze heeft verkocht. Het meest bekende en tevens bestverkochte boek was ‘Killer Body’, waarin ze de fitness reis die ze de afgelopen jaren heeft afgelegd deelde met haar lezers. Op de site van Manly lezen we dat haar boeken ook internationaal succes hebben geboekt.

De rechten van het boek zijn namelijk ook over de grens verkocht aan Australië, Engeland, Canada, India en Zuid Afrika. De boeken zijn dus al te verkrijgen in verschillende talen. Al deze powermoves hebben haar een aardig zakcentje opgeleverd. Heeft ze haar droom om multi-miljonair te worden verwezenlijkt?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

Het vermogen van Fajah Lourens

Fajah heeft maar liefst bij bedrijven, los van haar eenmanszaak, op haar naam staan. Killerbody is hiervan het allergrootste en bekendste succes. In 2019 stond haar eigen vermogen rond de 1 miljoen euro. Haar eenmanszaken zaten hier echter niet bij, dus dit bedrag ligt zeker nog een stuk hoger.

Ook is Fajah de trotse eigenaresse van een woonboerderij in Purmerland. Dit huis heeft in ieder geval een overwaarde van een miljoen. Hoewel we het exacte vermogen natuurlijk niet weten is haar wens om miljonair te worden dus zeker uitgekomen. We schatten haar vermogen rond de 3 miljoen euro. Keep up the good work!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!