Geld & Carrière

Dit is het enorme totale vermogen van Victoria en David Beckham

vermogen-victoria-david-beckham
Het koppel op vakantie in 1999

Hebben jullie de indrukwekkende documentaire van de Beckhams al gezien op Netflix? Zo niet, geef deze echt een kans. Het is namelijk een enorme aanrader, ook voor mensen die niet gek zijn op voetbal. ‘Posh en Becks’ zijn namelijk al tientallen jaren iconen in de wereld van de rich & famous. Ze hebben in al die jaren ook een extreem vermogen opgebouwd. Womanly dook even ongegeneerd in de portemonnee van de Beckhams.

De roemrijke carrière van David Beckham

David Robert Joseph Beckham begon zijn carrière natuurlijk als voetballer. Hij groeide in Engeland, vooral in Manchester, uit tot een ultieme held. Zijn vrije trap was magisch en ook zijn looks hielpen mee bij zijn status. Hij verkaste uiteindelijk naar het zonnige Spanje en ging aan de slag bij Real Madrid. Hier werd hij de internationale superster die we allemaal kennen. Zijn looks, van kapsels tot outfits, zijn nog steeds een inspiratiebron.

Na zijn voetbalcarrière besloot hij al snel om ondernemer te worden. Hij startte een eigen voetbalteam, in het land waar hij altijd graag kwam met Victoria: Amerika. Met Inter Miami zet hij voetbal op z’n kop. Hij haalde onder andere Lionel Messi naar de club. Hij kocht aandelen in de club voor 25 miljoen dollar en inmiddels lijkt de club al meer dan 600 miljoen dollar waard te zijn. Hij heeft een neusje voor zaken.

De successen ‘Posh’ Victoria Beckham

Victoria Beckham was in de jaren 90 van de vorige eeuw een van de groten der aarde. Als ‘Posh Spice’ was ze namelijk een lid van de bekende girl band Spice Girls. Nadat deze groep uit elkaar ging probeerde ze het nog solo, al was dit geen daverend succes. Uiteindelijk is ze alsnog de succesvolste Spice Girl geworden door met David Beckham te trouwen. Het koppel trouwde in 1999 en waren op dat moment het bekendste liefdespaar ter wereld. De tabloids stonden vol met nieuws over David en Victoria. Samen kregen ze vier kinderen: Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper.

Op latere leeftijd werd Victoria model, werkte met verschillende grote merken en bracht een succesvol boek uit over mode en lifestyle. In 2011 bracht ze Victoria by Victoria Beckham uit, een fashion merk. Afgelopen jaar was ze met dit merk nog aanwezig tijdens de Paris Fashion Week. Het merk schijnt echter niet zo succesvol te zijn en manlief David blijkt het overeind te houden met zijn investeringen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham)

Het totale vermogen van de Beckhams

Op Manly lezen we dat in 2023 het totale vermogen van de Beckhams op zo’n 487 miljoen euro geschat te zijn. Een bedrag wat door de successen van manlief David in Miami nog extra op lijkt te hogen. Het vermogen van Beckham is het grootste gedeelte van het totale vermogen. Hij schijnt zelf 426 miljoen waard te zijn. Toch is dit duo een power couple en hebben ze alles samen opgebouwd.