kaj gorgels jessie jazz vuijk villa ibiza
Living

Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk wonen in villa op Ibiza (en je kan hem huren!)

Sommige geluksvogels krijgen het voor elkaar om een (tweede huis) op een prachtig eiland als Ibiza te kopen. Zo kwam al eerder de droomvilla op Ibiza van Vivian Hoorn voorbij. De bekende influencer heeft er wat buren bijgekregen, want ook Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk kochten hun droomhuis op het populaire eiland. 

Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk

Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk waren stiekem al in 2018 samen, maar wisten dit goed voor het publiek geheim te houden tot de bekendmaking in 2019. Het stel is beiden voornamelijk bekend als influencer en vlogger. Ook deden ze beiden mee aan het programma Expeditie Robinson. Kaj Gorgels is daarnaast bekend als presentator bij diverse tv-programma’s zoals Temptation Island. Op dit moment werkt Jessie Jazz Vuijk als onderneemster aan haar eigen bedrijf @she.flore en en Kaj Gorgels aan diverse projecten, waaronder zijn podcast met Monica Geuze.

Op instagram laat het stel dikwijls hun liefdevolle relatie zien, die onlangs werd bekroond met een zwangerschapsmededeling. Het gelukkige stel besloot in 2021 om te emigreren naar Ibiza. Ze kochten een villa die ze geheel naar eigen smaak lieten verbouwen. Het resultaat is jaloersmakend: op het Instagram account @casa.flore.ibiza zien we de mooiste beelden van het inmiddels smaakvol ingerichte huis voorbijkomen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Casa Flore (@casa.flore.ibiza)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Casa Flore (@casa.flore.ibiza)

Droomhuis op Ibiza en te huur

Het huis, door Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk omgedoopt tot Casa Flora, is een prachtige villa met een geweldig uitzicht. De villa beschikt over een groot balkon en een ruimte tuin, inclusief zwembad.  Vrienden die willen logeren is geen probleem, want het huis heeft 4 slaapkamers en maar liefst 3 luxe badkamers. Voor de liefhebbers van BBQ is er buiten een ruime keuken gebouwd. Daarnaast kun je werken aan je abs in de luxe buitengym inclusief ijsbad.

Inmiddels woont het stel al bijna twee jaar op het eiland. En dat ze het erg naar hun zin hebben, is te zien aan het TikTok filmpje dat Jessie onlangs plaatste. Daar toont ze in een hometour het prachtige interieur van de villa. Het stel heeft het huis voornamelijk ingericht met witte en beige items, wat een erg licht en open resultaat geeft. Geen wonder dat Jessie zelf schrijft dat ze in haar droomhuis woont. Goed nieuws voor iedereen die ook wegdroomt bij de video’s en foto’s: volgens het Instagram account van kun je de villa voor €10.000 per week huren. In totaal is er ruimte voor 8 personen. Idee voor een luxe vakantie met je vriendinnen?

@jessiejazzofficial My safe haven 🥰 #ibiza #housetour #casaflore #jessiejazz ♬ It’s My House – Diana Ross

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessie Jazz Vuijk (@jessiejazzvuijk)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!