vliegen-vuilnisbak-weg-slimme-truc
Living

Zeg vaarwel tegen vliegjes bij je vuilnisbak met deze slimme truc

Oké we weten heus wel dat het niet naar naar roosje ruikt in je prullenbak- het is natuurlijk sowieso niet de aller schoonste plek die er is. Toch kan het soms wel een tikkeltje te ver gaar. Vliegen houden natuurlijk van vuilnis, maar wij zijn iets minder gek op deze beestjes. Alles goed schoonmaken kan helpen, maar toch blijven die ‘bastards’ steeds maar weer terugkomen. Wist je dat ze heel gemakkelijk kunt voorkomen? 

Vliegen rondom je vuilnisbak

Als het zonnetje begint te schijnen, krijgen we er een hoop gezellige huisdieren bij. Misschien heb je wel te maken maken een grote muizenplaag die rennend naar voren komen uit een mini gaatje.

Wist je dat je muizen in huis heel makkelijk kan verdrijven met theezakjes? Een ander vervelend aspect zijn al die vliegen rondom je prullenbak of kliko buiten. Via Linda.nl kwamen we achter een hele fijne lifehack om vaarwel tegen die vervelend vliegjes te zeggen. Dat hebben we nodig in ons leven!

vliegen-vuilnisbak

Lifehack vliegen vermijden

Het zal vast niet meteen in je opkomen maar een simpele boterham kan helpen om die rondvliegende insecten weg te krijgen. Of naja niet alleen een sneetje, maar ook een fles witte natuurazijn moet je in jouw boodschappenmandje toevoegen. Dit is trouwens echt een wondermiddeltje.  Hiermee verwijder je namelijk ook kalkaanslag op je glazen douchedeur. Benieuwd hoe de truc met de vliegen werkt? Pak een bammetje en giet dit nat met natuurazijn.

Leg vervolgens het sneetje boven op de vuilniszakken en je probleem is opgelost. Ben jij meer van die visuele beelden in plaats van een uitleg met tekst? No problemo! Tomas van Instagram account Handigetips doet het even voor. Het zal je vast niets verbazen met zijn Instagram naam, maar deze topper heeft nog veel meer handige tips. Zo laat hij onder andere zien hoe je een blender schoonmaakt, je koffer als allereerste krijgt en je toilet fris laat ruiken. Wij zijn fan!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!