volle-lippen-zonder-fillers
Beauty

Pump it up: zo krijg je volle lippen zonder fillers

Volle lippen zijn tegenwoordig een schoonheidsideaal. Veel celebrities zoals bijvoorbeeld ‘onze’ Gaby Blaaser gebruiken fillers om hun lippen extra vol te maken. Maar niet iedereen heeft zin of geld om een cosmetische ingreep te ondergaan. Wil jij ook graag vollere lippen maar wil je geen ingreep ondergaan? Lees dan onze tips voor volle lippen zonder fillers.

Volle lippen met lipgloss

Voor degenen die niet gezegend zijn met de lippen van Sylvia Geersen bestaan er gelukkig diverse manieren om je lippen net dat beetje extra volume te geven. Als je slechts een beetje volume nodig hebt, masseer je lippen dan eerst met een natte tandenborstel. Zo haal je de velletjes op je lippen weg en verbeter je de doorbloeding, waardoor je lippen al een stukje voller lijken.

Smeer na het masseren wat glanzende lippenbalsem op je lippen. Hierdoor creëer je al het optische effect van vollere lippen. Wil je nog een stapje verder gaan? Koop dan een ‘plumping’ lipgloss die gemaakt is om je lippen volume te geven. Deze lipgloss met vitamine E laat je lippen licht tintelen en geeft een glanzende en volumineuze look.

volle-lippen-zonder-fillers-lipgloss

SHOP NU VOOR 7,99

Doe de Kylie Jenner

Ben je niet zo’n fan van glanzende lipgloss en in lippenstift meer jouw ding? Doe dan als Kylie Jenner in haar tienerjaren en fake it till you make it. De jongste Kardashian zus wilde graag volle lippen zoals haar oudere zussen, maar had toen (nog) geen fillers. De realityster tekende er daarom gewoon wat extra lip bij met een lippenpotlood. Ze vulde de de rest in met een dekkende lipstick en voila: de iconische lippen waren geboren.

Wil je deze truc op een mooie manier nadoen, dan is het even oefenen geblazen. Je wilt er natuurlijk niet bijlopen als een Kardashian-clown. Drie hoeraatjes voor YouTube, want daar staan genoeg tutorials om je de perfecte fake volle lippen te geven. Let er wel op dat je je look op tijd bij werkt: je wilt tijdens een eerste date natuurlijk niet opeens met een halve lip aan tafel zitten.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!