penis-wafels-spanje
Food & Drinks

Lekkere trek? Deze wafels in de vorm van een jongeheer zijn razend populair

Gekke horeca concepten zoals het hondencafe in Amsterdam of een restaurant waar je wordt uitgescholden bestaan al langer. Maar in Spanje lijkt de warmte ze wel echt naar het hoofd te zijn gestegen. In verschillende steden van Spanje zijn namelijk etalages met eetbare leuters te zien. Je leest het goed: de Spaanse ijssalon La Polleria verkoopt sinds 2016 wafels in de vorm van edele delen. Met succes, want inmiddels is het bedrijf een keten met meerdere winkels in Spanje en België. Eet smakelijk!

Wafels met witte chocoladesaus

Op de website van La Polleria beschrijven ze zichzelf als ”een bijzondere en eigenzinnige cafetaria, wafel winkel en ijssalon”. Het concept begon met het idee om wafels in de vorm van het mannelijk lid te verkopen, waarbij de klant diverse toppings kan kiezen. De erg gedetailleerde wafels worden in een bad van witte of donkere chocolade gedoopt. Dit geeft een nogal ‘interessant’ beeld. Of het er nou smakelijk uitziet moet je zelf maar bepalen.

De wafel winkel gaat met zijn tijd mee door nu ook een vrouwelijke versie aan te bieden. Daarnaast verkoopt de winkel een vegan variant. Zo is er voor ieder wat wils. Heb je enorm zin in zo’n flamoes wafel maar ben je te lui om het te halen? Dan is het zelfs mogelijk om er eentje bij je thuis te laten bezorgen.

Bijzondere wafels nu ook in Utrecht te koop

We begrijpen het als je nu meteen de eerste vlucht naar Spanje wil boeken. Maar een snelle Google search vertelt ons dat er sinds een aantal maanden ook in Utrecht een snikkel-wafel-café is geopend (we hadden niet verwacht dat dit woord ooit nog eens uit ons toetsenbord zou verschijnen).

Volgens de eigenaren van de Utrechtse shop hopen ze met de klanten ”een ​​moment van vreugde en gelach te delen zonder vulgariteit.” Je kunt er zelfs voor kiezen om je favoriete wafel met hartjes en glitters te versieren. Met gierende banden naar Utrecht dus!

@ziziloveofficial Time to give us a visit 🥰📍Steenweg 50, Utrecht city center #zizilove #ziziloveofficial #utrecht #utrechtcentraal #utrechtcity #utrechthotspot #yummy #foodtiktok #waffle #waffles #chocolate #nutella #foryou #delicious #netherlands #amsterdam #nederland #sweet #thingstotry #fy #fyp #fypシ #fypage #fypシ゚viral #viral #viralvideo #viraltiktok #utrecht030 #utrechtuniversity #utrechtfood #utrechthotspot #glitterfood ♬ KU LO SA (Speed up version) – Oxlade

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!