wandelen-vistank-goudvis
Media & Entertainment

Met deze vis tank kun je een gezellig ommetje maken met je goudvis

Heb jij dit jaar als goede voornemen om meer stappen te zetten? Met z’n tweeën wandelen is uiteraard leuker dan alleen de pas erin te zetten. Kan je loopbuddy een keer niet of heb je geen zin in eindeloze gesprekken? Dan hebben wij dé oplossing. Met deze vis tank kun je namelijk gezellig wandelen met je goudvis.

Vistank uit Japan

Het zal je niks verbazen dat deze vis tank uit Japan komt. Dit is namelijk hét land met de gekste gadgets. Een Japans bedrijf heeft deze geniale uitvinding bedacht om het ze het idee hadden dat er veel mensen zijn die hun goudvis maar al te graag naar buiten nemen. Is nog eens wat anders dan viervoeter meenemen naar een hondencafé of je gezellig wijn drinken met je kat. Vaak vergeten we de goudvis een beetje als huisdier, maar met deze vis tank kun je ze helemaal het mannetje (of vrouwtje) laten zijn.

In Japan heet de tank een ‘katsugyo’. Dat staat voor een soort draagbaar aquarium. Als je een vakantie naar Japan hebt gepland, weet je dus waar je naar moet vragen. Of het in je koffer past is een tweede zorg. Deze geniale vis tank heeft een lange buis met een transparant middengedeelte. Zo kun je altijd even zwaaien naar jouw favoriet Blub op deze wereld. Veilig is hij zeker, want met de toegevoegde zuurstofmeter kun je altijd zien of er genoeg zuurstof is voor je visje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 黃小潔 (@jerry1129dh)

Niet voor alle vissen geschikt

Heb jij enorme karpers in de vijver? Dan gaat deze vis tank ze helaas niet gelukkig maken. Niet elke vis past namelijk in de tank, hij is voornamelijk geschikt voor goudvissen. De vistank is nog wel volop in ontwikkeling, dus wie weet wat voor mogelijkheden er allemaal aan komen.

Een ander voordeel van deze gadget is dat je niet meer hoeft te struggelen met boterhamzakjes als je jouw visjes komt ophalen bij de dierenwinkel. Voortaan kan je dan gewoon in stijl ze meenemen. Waarschijnlijk zal het een hoop bekijks op straat opleveren, maar dit laat alleen maar zien dat jij het allerbeste wil voor jouw Dory en Nemo. vistank-vissen-uitlaten

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!