Geld & Carrière

Dit mega bedrag verdient roddelkoningin Yvonne Coldeweijer per jaar

verdient-roddelkoningin-Yvonne-Coldeweijer
Beeld: printscreen video Life of Yvonne

Wie kent haar niet? Juice queen Yvonne Coldeweijer: gehaat bij BN’ers en geliefd bij een deel van de fans. Kun je geen genoeg krijgen van alle entertainment nieuwtjes? Dan ben je een bofkont, want met haar juice-kanalen houdt ze je op de hoogte van alle sappige nieuwtjes rondom bekende Nederlanders. Zo heeft ze laatst ook weer haar ongezouten mening gegeven over Dave Roelvink die een compleet nieuw pad was ingeslagen. Wij waren benieuwd wat dé roddelkoningin van Nederland verdient.

Wie is Yvonne Coldeweijer?

Het Instagram kanaal LifeofYvonne heeft maar liefst 634.000 volgers en met haar YouTube kanaal heeft ze inmiddels 171.000 abonnees bereikt. Overigens was er even een stop op het YouTube kanaal na het laatste filmpje van Danny de Munk van een halfjaar geleden. Vorige week had Yvonne weer voor het eerst een video geplaatst. De roddelkoning was er even klaar mee dat verschillende media haar juice overnamen maar daarbij niet haar naam vermeldde. Overigens is Yvonne Coldeweijer niet altijd een roddel verspreider geweest.

Van 2010-2013 was ze de vertolkster van Keet: het gezicht van het Nederlandse kinderprogramma Telekids. Ze bracht meerdere singles uit die een hoog K3-gehalte hebben. Dat is ook niet zo gek, want een jaar eerder deed Yvonne Coldeweijer mee aan het programma K2 zoekt K3. Daarbij lag ze eruit net voor de liveshows. Ook kunnen we haar kennen als hoofdrolspeelster van de musical Wicked, één seizoen Campinglife, het datingprogramma First Dates Vips en het zeventiende seizoen van Wie is de Mol.

Hoe verdient de roddelkoningin haar geld?

Normaal gesproken zegt Yvonne Coldeweijer nee tegen alle media die een interview met haar wil afnemen. Wat ze wil zeggen doet ze wel op haar eigen kanaal. Toch maakte ze één keer een uitzondering door een interview te geven aan het Nederlands tijdschrift Quote. Met alleen roddels plaatsen op Instagram verdient Yvonne geen bakken met geld. Waar ze flink wat mee binnen haalt is haar bereik. Hoe meer volgers, hoe meer ze kan verkopen.

De blondine legt aan de Quote uit dat ze eigenlijk haar eigen merk is. ‘Ik ben Lifeofyvonne en ik verkoop roddels’. Ze maakt er geen geheim van dat het wel lekker gaat. Yvonne heeft zelfs een eigen verdienmodel gebouw. Zo biedt ze een plus-arrangement aan voor een vast bedrag per maand waarbij mensen lid kunnen worden en daarbij extra roddels krijgen via haar exclusieve Telegramgroep. Daarnaast heeft ze ook nog een eigen goedlopende sieradenlijn.

Wat verdient Yvonne Coldeweijer?

De Quote heeft berekend wat de juicequeen per jaar ongeveer verdient. Yvonne zit er deze winter warmpjes bij, want haar salaris ligt op zo’n half miljoen euro per jaar. Geld is vrijheid”, zegt Yvonne Coldeweijer tegen de Quote. “Hoe meer geld, hoe meer schijt ik kan hebben aan alles. Dat is mijn endgame”.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

wat-verdient-yvonne-coldeweijer
Beeld: Life of Yvonne