waylon-erectieprobleem-oorzaak-vreemdgaan
Foto: FB Waylon
Media & Entertainment

Waylon geeft erectieprobleem de schuld van vreemdgaan

Het nieuws zou je vast niet ontgaan zijn dat zanger Waylon tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Bibi Breijman het bed met iemand anders deelde. De bladen stonden er vol mee. Zondag in de uitzending van zondag van Boerderij van Dorst noemde Waylon het ”niet perse chic” dat hij vreemdging. De reden? De zanger zou last hebben van erectieproblemen en zocht zijn pleziertje daarom buiten de deur.

Waylon vertelt over vreemdgaan in Boerderij van Dorst

Gisteravond keken er zo’n 631.000 mensen naar de uitzending van Boerderij van Dorst. Daar vertelde de zanger dat hij last had van erectieproblemen en uit paniek had gehandeld toen hij Bibi bedroog. Hij noemt het geen excuus, maar wel het demoon waar hij het al eerder over had. Voor de rest hield lange tijd zijn kaken stijf op elkaar als het over dit onderwerp ging. Al gaf hij wel al eerder toe dat hij een klootzak is geweest en samen met Bibi therapie aan het volgen is.

”Ik ben natuurlijk zelf gewoon de klootzak die dat gedaan heeft. We zijn in therapie gegaan, dat mag je gerust weten. En dat is best wel een heftige periode geweest. Je hebt net drie weken een kindje, je zit midden in een kraamperiode en dan komt dit naar buiten”, antwoordt de zanger. ”Dat is veel! Voor haar!”, reageert Raven. ”Daar heb ik het meeste spijt van. Om haar verdriet te zien. En verder is het gewoon van ons en wij moeten dat met elkaar oplossen”. Met deze woorden probeert Waylon het gespreksonderwerp subtiel te veranderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Raven van Dorst (@ravenvandorst)

Down under ging het niet helemaal lekker

Raven zou Raven niet zijn als ze er niet op doorging. Waylon besloot daarna vervolgens alles op tafel neer te leggen. “Weet je wat: fuck it. Door het leven, door wat dan ook, zijn er blokkades in mijn hoofd gekomen waardoor het beneden gewoon niet meer lekker werkte. Weet je hoe fucked up dat is? Het is geen excuus, verre van. Maar is wél het demoon waar ik het over had”,

De artiest zou uit een soort angst en paniek naast de pot hebben gepiest. “Het is heel heftig om als man te ervaren ‘hé fuck, m’n shit werkt niet. Wat de fuck is er aan de hand?’ Het meest mannelijke wat je bezit, kan je op dat moment niet delen. Ik ben gewoon een tyfuslul geweest die een ongelofelijke stomme fout heeft gemaakt, die een probleem dat hij had is gaan oplossen met iets wat nog een veel groter probleem heeft veroorzaakt.”

waylon-bibi-breijman-vreemdgan-boerderij-van-dorst
Foto: FB Waylon

Bibi en Waylon blijven gelukkig met elkaar

Uiteraard zijn er veel taboes op het gebied van erectiestoornissen en heeft Waylon deze dan ook zeker doorbroken toen hij vervolgens nog even ging doorpraten over dit onderwerp. Womanly is er uiteraard niet om te oordelen, maar wij vragen ons wel oprecht af hoe het dan kan dat Bibi voor de tweede keer zwanger is geworden.  Dat komt niet zomaar aanwaaien. Een kritische gemiste vraag voor Raven!

Waylon geeft zelf aan niet in therapie te zijn gegaan omdat hij niet meer verliefd is op Bibi, maar omdat hij het probleem wilde oplossen. “De liefde is nog altijd groter dan de haat”, vertelt de zanger. Breijman vertelde in een video dat ze woedend  was, maar dit haar ook nergens bracht. ”Ik heb voor deze man gekozen als de vader van mijn kinderen en daar sta ik nog steeds heel erg achter”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!