Health

Deze bijzondere wc-bril toont hoeveel je ‘grote boodschap’ weegt

wc-bril-poep-weegt

Laten we eerlijk zijn: we hebben allemaal weleens achterom gekeken na het doen van een grote boodschap. En dan bedoelen we niet bij de Jumbo of de Appie, maar op de wc-pot. Na heel wat moeite is het je gelukt om een flinke prestatie neer te zetten. Je hebt het gevoel dat je meteen 2 kilo lichter bent, maar is dat ook daadwerkelijk zo? Deze handige toilet-bril laat jou eindelijk de waarheid zien. 

Grote boodschap wordt gewogen met wc-bril

Als je een ruime tijd in dat kleine kamertje bent geweest, wil je toch wel achteraf weten wat het heeft opgebracht. Het is ook nog eens verstandig om te doen, want zo ontdek je meteen of jij gezonde poep hebt. Normale ontlasting heeft een bruine chocolade-/pindakaasachtige kleur.

Al kunnen je uitwerpselen er weleens heel anders uitzien als je menstrueert. Tijdens je ongesteldheid moet je vaker poepen en kan het ook meer zijn dan normaal. Vooral tijdens deze dagen schrik je misschien wat je de toilet pot als cadeautje hebt gegeven. Altijd al benieuwd geweest hoeveel jouw grote boodschap weegt? Een wc bril met ingebouwde weegschaal kan je precies vertellen hoe zwaar jouw uitwerpselen zijn.

wc-bril-light-lady

De ‘Light Girl’ vertelt het allemaal

Soms zie je weleens producten voorbij komen waarvan je nou niet direct het nut of doel van inziet. Denk bijvoorbeeld aan de vistank waarbij je een gezellig ommetje kan maken met je goudvis of de speciale borstel waarmee je jouw kat kan likken.  We noemen deze opmerkelijke artikelen een ‘Bas Smitje’. Deze BN-er test namelijk de gekste producten. Het zal ons dan ook niets verbazen als hij deze wc-bril al heeft getest. Deze unieke toilet-bril, genaamd ‘Light Girl’ is eigenlijk gemaakt voor de vrouwen onder ons.

We kwamen hem tegen bij onze mannelijke vriend Manly.nl. De speciale bril weegt precies het gewicht voor en na een wc-bezoekje. Heb je hoge nood? Houd het dan heel eventjes op voor het weegmomentje. Niet te lang, want ontlasting ophouden kan weer zorgen voor kwaaltjes. De bijzondere gadget is ontworpen voor iedereen die dus veel bezig is met afvallen. Nu gaat deze wc-bril viral omdat voornamelijk mannen het aanschaffen als grap voor verjaardagscadeautjes. Wij vinden hem in ieder geval hilarisch!