wenkbrauwen-tatoeeren-microblading
Beauty

Wenkbrauwen tatoeëren ging compleet mis bij deze vrouw

Sta jij ook mega lang voor de spiegel je wenkbrauwen bij te tekenen en te borstelen? We kunnen begrijpen dat je dat gepriegel best een beetje zat bent. Een microblading-behandeling kan dé uitkomst zijn. Met deze semi-permanente behandeling ben je er geen tijd meer aan kwijt. Let er wel op dat je het bij een professionele beautysalon doet. Anders kan het weleens compleet misgaan zoals bij deze vrouw die nu dubbele wenkbrauwen heeft.

Dubbele wenkbrauwen met microblading-behandeling

Wenkies zijn niet altijd onze beste vrienden. De ene is altijd net even iets dikker dan de andere of die ene staat veel schever dan die andere. Je kunt het natuurlijk allemaal zelf gaan bijwerken, maar nog makkelijker is dit bij een professional te laten doen. Mega populair in beautyland is tegenwoordig de microblading behandeling. Dit is een semi-permanente make-up techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een pen met mini naaldjes. De naald wordt in de inkt gedoopt en dan worden er kleine streepjes in de huid gezet.

Doordat ze met een vegende beweging worden gemaakt lijkt het op echte wenkbrauwhaartjes. Het mooie ervan is dat dit ook nog eens zo’n 1-2 jaar blijft zitten. Die wenkbrauwpotloodjes en poeders kun je daarna dus linea recta in de prullenbak gooien. Of naja, als het tenminste goed is gedaan. Bij deze vrouw waren haar wenkies namelijk compleet verpest na de microblading.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FOX4 News (@fox4kc)

Microbehandeling gaat mis

Jemi had van haarzelf zo goed als geen wenkbrauwen. Wel tekende ze deze bij op de plek waar ze moeten zitten. Toen ze van haar dochter als kado een Groupon voucher kreeg van 250 dollar kon haar dag niet meer stuk. Met alle hoop op mooie wenkbrauwen ging ze met volle moed naar de beautysalon. Helaas kwam ze thuis met een verschrikkelijk resultaat. Ze had namelijk niet twee wenkbrauwen, maar vier. En dat is natuurlijk het laatste wat je wilt hebben.

Na haar behandeling kwam ze erachter dat de schoonheidsspecialiste die deze  had uitgevoerd helemaal niet gecertificeerd bleek te zien. Oeps! Gelukkig is het wel mogelijk om microblading te laten verwijderen met lasers, maar dat is wel super duur en schijnt ook nog eens enorm pijnlijk te zijn. Een goed les maar weer: kijk van tevoren even wat voor salon het is. Je weet anders nooit hoe het kan aflopen. microblading-wenkbrauwen

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!