whatsapp-functie-berichten-jezelf-sturen
Media & Entertainment

WhatsApp krijgt functie waarbij je ongegeneerd berichten naar jezelf kunt sturen

Gebruik je WhatsApp werkelijk voor alles, maar mis je nog de functie om iets naar jezelf te sturen? Dat begrijpen wij maar al te goed. Regelmatig sturen we een foto of memo per email naar onszelf en als we heel eerlijk zijn ook soms naar een vriend/vriendin zodat hij deze weer kan terugkaatsen. Best omslachtig eigenlijk, vind je niet? Dat moest WhatsApp vast ook hebben gedacht toen ze kwamen met deze nieuwe functie. Binnenkort kun je namelijk al die berichten naar jezelf sturen. 

Jezelf WhatsAppen kan met de nieuwste update

Wij houden van die lifehacks en updates die WhatsApp ons te bieden heeft. Soms duurt het eventjes voordat je hem door hebt, maar dan kan je ook niet meer zonder. Wist je dat het bijvoorbeeld mogelijk is om verwijderde WhatsApp berichten terug te lezen. Wel zo makkelijk als je wilt weten wat die dronken vlam nou tegen je had gezegd. Met de nieuwste update van Whatsapp kun je dus chatten met jezelf. En we durven te zeggen, dat is toch wel de gezelligste gesprekspartner die je kan hebben.

Of er iets wordt teruggezegd durven we niet te beloven, maar handig is het wel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spraakmemo naar jezelf sturen? Als je iets ongelofelijks hebt meegemaakt wat je snel wilt inspreken maar niet voor andere oortjes bestemd zijn is dit mega praktisch. Deze functie werd gespot in de Android Beta van WhatsApp, maar het bedrijf heeft zelf ook een bericht eruit gegooid. De functie heeft Message Yourself en spreekt redelijk voor zich met deze naam.

whatsapp-message-yourself

Zo werkt de functie Message Yourself

Heb je een tof artikeltje van Womanly gezien en wil je die later teruglezen? Dan is het natuurlijk de zaak om dit niet te vergeten. De oplossing hiervoor? De link naar jezelf appen. Makkelijker kan het bijna niet. Zo heb je altijd alle notities, foto’s en spraakmemo’s bij de hand. Ook is het een veel snellere manier om een bestand van je smartphone naar je pc te krijgen.

Als die-hard WhatsApper had je misschien al door dat het wel mogelijk was om een groepsgesprek aan te maken, iedereen eruit te kikken, en dan een gesprek met jezelf te beginnen. Maar hey, daar maak je niet veel vrienden mee. Met deze nieuwe updat kun je al je vrienden nog behouden. Zie je de functie nog niet op jouw telefoon? Geen paniek! De komende weken wordt deze beschikbaar voor zowel Android als iOS. Je kunt er trouwens ook een slotje opzetten. Zo weet je zeker dat niemand achter jouw briljante ideeën of geheimen komt.

Whatsapp-functie-message-yourself

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!