Shopping

Super handige Wibra tape van maar €1 maakt je kleding korter

wibra-zoomband-kleding-korter
Kleding inkorten met de zoomband van Wibra (Afbeelding: Unsplash)

Ken je dat gevoel? Je hebt de perfecte jeans gevonden, maar de pijpen slepen over de grond. Of je vindt een prachtige jurk, alleen hij valt net over je knieën, waardoor hij net niet elegant staat. Hoewel er voor deze ongemakken kleermakers bestaan, heb je lang niet altijd zin of tijd om je kleding bij een atelier af te geven. De Wibra komt voor dit probleem met een ideale oplossing: een zoomband voor maar 1 euro.

Strijkbare zoomband Wibra

Het vinden van de perfecte broek is al een hele uitdaging op zich. Maar het vinden van de perfecte broek met de juiste pijp-lengte kan een bijna onmogelijke opdracht zijn. Zo blijven die broeken uiteindelijk toch achterin je kast liggen, omdat het te veel gedoe is om hem naar de kleermaker te brengen. Herkenbaar? Dan is de zoomband van Wibra een life-saver voor je.

Ben je niet de meest handige persoon als het aankomt op het gebruik van naald en draad of een naaimachine? Met deze zoomband heb je gelukkig alleen een strijkbout nodig. Het aanbrengen van de band vraagt even wat focus, maar heb je het eenmaal onder de knie, dan ben je zo klaar. TikTokker Shelling Cynthia legt het in een filmpje uit hoe je de zoomband met een strijkbout op je kleding aanbrengt.

@shelingcynthia Rennen naar Wibra voor deze fashion hack💪🏽🤩 outfit @terStal #fashion #fashionhack #fashiontiktok #zoomband #fashiondiy @Wibra Nederland ♬ original sound – ShelingCynthia

Kleding passend maken voor €1

Fast fashion is slecht voor het milieu én maakt een deuk in je portemonnee. Daarom doen we het liefst zo lang mogelijk met de kleding die al in de kast hebben liggen. En als je voor 1 euro al super makkelijk je kleding op maat maakt, dan is dit natuurlijk een goedkoop buitenkansje. De zoomband is niet alleen te gebruiken voor de pijpen van je broeken, maar is ook handig in te zetten voor het inkorten van jurken, t-shirts en zelfs om je mouwen op te rollen. Je shopt de zoomband van Wibra in de winkel.

We zijn gek op deze handige accessoires die je leven net een stukje makkelijker maken. Zo tipten we al eerder dit leuke sieradendoosje van de Action en deze geinige mini-paraplu voor je mobiel. Of heb je deze kleine airco voor een tientje bij de Kruidvat al gezien? Zo maak je je leven een stukje makkelijker zonder dat je meteen een fortuin uitgeeft.

wibra-kleding-inkorten

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!