Shopping

Met deze wijnhouder geniet je van de lekkerste Vino in bad

wijnhouder wijn in bad

Sluit jij jouw dag ook het liefst af met een welverdiend wijntje in bad? Wij ook! Lekker dat bad vol laten lopen, laten schuimen, favoriete muziekje op en een wijntje erbij. Maar die wijnglazen zijn toch vaak wel een issue. Het glas blijft niet goed staan en je wilt hem ook niet constant in de hand houden. Deze slimme wijnhouder is vanaf nu jouw beste vriendin. Dit is een must-have!

Wijn drinken in bad met de wijnhouder

Deze wijnhouder is het ultieme kado voor jouw beste vriendin of jezelf. Want wie is er nou niet dol op een lekkere vino in bad? Ook een perfect geschenk voor die vriend of vriendin die inmiddels alles al heeft wat zijn/haar hartje begeert. Voor mannen is er ook leuke variant: de Bierhouder.

Deze wijnhouder is gemakkelijk aan te brengen. Je hangt de houder namelijk met een zuignap aan jouw muur tegel of aan de zijkant van het bad. Ook onder de douche is dit natuurlijk heel erg goed bruikbaar. Je kunt natuurlijk ook gaan voor Fristi met rum of een Split shotje met Licor 43. Het is jouw feestje!

wijn in bad wijnhouder

 

SHOP NU VOOR 15,99

Te koop via Amazon

Je kunt de houder natuurlijk ook voor andere doeleinden gebruiken, denk aan een koffiemok of een blikje fris. De houder heeft een breedte van max 6,9 cm en een draagvermogen van 7,6 kg. Schenk dat glas dus maar goed vol! Helemaal lekker gaan onder de douche of in bad.

Je kunt deze slimme wijnhouder nu scoren op Amazon. Hij kost 15,99 en is bij bestelling morgen al in huis. Als je snel bent kun je er komend weekend dus al van genieten! Koop je wijnhouder hier. Proost, dames!