Food & Drinks

Vergeet de Quooker: er bestaat nu een wijnkraan voor thuis

wijnkraan-brizo-wijn

Ben jij ook niet vies van een wijntje en droom jij ervan dat dit goedje met één beweging uit de kraan komt? Vanaf nu hoef je niet naar Italië waar de wijnfontein staat die je 24 uur voorziet van een drankje. Nee, je kan gewoon thuis blijven voor het ultieme geluk. Het merk Brizo heeft namelijk een wijnkraan waar jouw favoriete alcoholische versnapering uitkomt. 

Wijnkraan voor in huis

Via de site FavorFlav kwamen we achter deze geniale ontdekking. Was jij ultiem gelukkig met de uitvinding van een Quooker en vond je het al heel wat dat er binnen een paar seconden heet water uit de kraan komt? Dan heb je vast nog nooit gehoord van deze wijnkraan.

We moeten eerlijk bekennen dat de kranen van Brizo niet de allergoedkoopste zijn, maar dat kan je uiteraard weer compenseren met een betaalbare wijn van de Lidl. En tja, je leeft maar één keer he!

Hoe werkt de wijnkraan?

Je plaatst hem naast je gewone kraan en vult het met een drankje naar keuze. Dit kan dus met wijn, maar natuurlijk ook met een non-alcoholisch drankje als je het even wat rustiger aan wil doen. Je hoeft er niet eens aan te draaien, maar met één tikje op de bovenkant van de kraan komt er wijn uit en ga je door totdat je wijnglas vol zit.

Wil je het helemaal groots aanpakken? Dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om hem in de badkamer te installeren. Terwijl je jouw bad vult met heerlijke bubbels en warm water, tap jij ondertussen een wijntje voor jezelf in. Om het nog relaxter te maken plaats je hem in de wijnhouder voor in bad. Wat wil een mens nog meer? Dit zouden ze toch eigenlijk met alle kranen moeten doen. Jammer dat we zelf nooit op het idee zijn gekomen.

wijnkraan-drinken