mascara-wimper-verlengend-essence-kruidvat
Beauty

Internet in de ban van wimper verlengende mascara van 3 euro

Als vrouw weten we dat een goede mascara vinden nog een hele klus kan zijn. Een klein likje mascara kan al wonderen doen als je maar een paar uurtjes hebt geslapen. Je ziet er dan meteen wat frisser uit. Maar de perfecte variant vinden met een goede prijs/kwaliteit verhouding kan nog een hele uitdaging zijn. Gelukkig hebben een paar fantastische beauty bloggers ons een handje geholpen om een bizar goede mascara te vinden voor een prikkie. Deze moet je hebben!

Gewoon bij de Kruidvat te koop

Wat zijn wij toch blij met al die bloggers die hun beauty-geheim delen. Eerder schreven we over een Lidl die een crème verkoopt vergelijkbaar met een peperdure variant. Nu hebben ze weer zo’n pareltje gevonden van maar 3 euro. Dat is nog eens goed nieuws, want aan de meeste mascara’s hangt toch wel een prijskaartje aan vast. Vaak wachten we dan met alle smart op een kortingsweek, maar dat kan nog weleens lastig zijn als je net je laatste likje mascara hebt opgebracht.

We dromen natuurlijk allemaal van die mega lange wimpers en proberen daar verschillende beautyproducten voor uit. Vaak vallen ze helaas tegen en geven ze niet het gewenste resultaat. Weer wat centjes kwijt voor een flut aankoop! Toch is er nu een mascara die de wimpers van je dromen geeft! Hiervoor hoef je niet eens je koffers te pakken naar het buitenland, want hij ligt gewoon in de schappen bij de Kruidvat.

mascara-aanbrengen

Spotgoedkope mascara

Voor dit beautyproduct hoef je dus niet te wachten op een sale, kortingsweek of uitverkoop. Want hij is al spotgoedkoop met een prijs van 3 euro. Wel kan het zijn dat hij razendsnel is uitverkocht nadat hij helemaal viral is gegaan. Een ware make-up trend van 2022 dus. Heb je er eentje in je bezit? Dan mag je jezelf gelukkig prijzen. Liggen er nog meerdere in het schap? Pakken wat je pakken kan, is ons advies.

Essence Lash Princess

We hebben het over de Essence Lash Princess False Lash Effect Black Mascara. Het voor-en na effect is zoals je ziet erg groot bij deze dame. Bijna iedereen die het beauty goedje heeft uitgeprobeerd is helemaal lovend. Wij van de redactie gaan meteen voorraadje aanslaan (als er nog genoeg in de schappen liggen).

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rita (@ritany10)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!