wimperserum-the-ordinary
Beauty

TikTok-viral: met deze wimperserum heb je geen mascara meer nodig

Waar zouden we zijn zonder al die beautybloggers en TikTokkers? Wat zijn we toch blij dat zij al hun beautygeheimen met ons delen. Eerder was iedereen al in de ban van een wimperverlengende mascara van 3 euro. Nu is iedereen geobsedeerd van dit wimperserum dat ervoor zorgt dat je eigenlijk geen mascara meer nodig hebt. Dat is nog eens fijn!

Het wimperserum dat viral gaat

Dit geweldige serum is bedoeld voor zowel langere wimpers als vollere wenkbrauwen. Lekker multifunctioneel dus. Hoe het kan dat je wimpers zo lang ervan worden? In de formule wordt gebruikgemaakt van exclusieve technologieën die de dichtheid en lengte van je haartjes bevorderen. Dat zorgt voor een supermooi resultaat.

Nepwimpers of mascara heb je eigenlijk niet meer nodig, want deze wimperserum voedt je natuurlijke wimpers waardoor het lijkt of je mega volle wimpers hebt. Het ziet er mooi uit als je geen make-up draagt, maar is ook mooi als je nog langere wimpers wilt. Voor ons behoort dit product zeker tot een van de make-up trends van 2022. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dorota | Beauty Drama Queen (@bdqblog)

The Ordinary Lash and Brow Serum

Wij zien het wel voor ons: in de spiegel kijken nadat je uit bed komt met prachtige volle wimpers. Welk product je dan moet hebben? Het gaat om The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow Serum. Het fan-gehalte is zelfs zo hoog bij veel mensen dat er een heel account van het serum is, waarop een TikTok-gebruiker haar progressie elke dag laat zien.

Ongeduldig moet je niet zijn, want je ziet pas resultaat na een paar weken. Als wij de TikTokkers mogen geloven, is dat zeker de moeite waard om erop te wachten. The Ordinary geeft zelf aan dat je het serum in de ochtend en ’s avonds kan aanbrengen voor het beste resultaat. Wil je toch een likje mascara eronder doen? No worries! Het serum is enorm snel droog en heeft een applicator waardoor je het gemakkelijk kunt aanbrengen. Hij kost gemiddeld zo’n 18 euro.

The Ordinary Multi-Peptide Lash and Brow-wimper serum

 

@lizziedufaultaddicted♬ original sound – Katrina | Fitness Coach

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!