Media & Entertainment

Hoera! Womanly bestaat 1 jaar: dit vonden jullie de leukste artikelen

womanly-1-jaar-leukste-artikelen
Womanly bestaat 1 jaar. (Foto: Womanly)

Deze maand hangen alle vlaggen uit op de redactie van Womanly. Wij  bestaan namelijk alweer een jaartje. Een flinke mijlpaal en dat mag gevierd worden! Inmiddels zijn we meer dan 1.100 artikeltjes verder en tikken we voorlopig nog wel even vrolijk door! Ons cadeautje aan jullie: de 5 leukste en meest gelezen artikelen van het afgelopen jaar op een rijtje. Na dit leesvoer heb je weer heel wat te vertellen op verjaardagen. Thanks us later!

1. Lidl verkoopt crème vergelijkbaar met peperdure variant van 500 euro

Dit Lidl artikeltje op Womanly is door maar liefst 616.000 ogen gelezen. Of liever gezegd  1.232.000 ogen (we hebben er natuurlijk twee). Wij snappen dat wel, want zo’n crème willen we natuurlijk allemaal wel hebben. De cellular beauty lijn van de Lidl zou bijna dezelfde bestanddelen (de stof Myramaze) hebben als één van de duurste crèmes ter wereld: La Prairie Cellular Radiance Anti-aging Day Cream.

Inmiddels is deze dagcrème uit het assortiment gehaald en wordt de nachtcrème: La Prairie Cellular Radiance Nachtcrème nog wel uit dezelfde lijn verkocht. Voor deze crème moet je flink in je buidel tasten, want deze skincare kost je maar liefst 516 euro en bij de Lidl variant ben je maar 4 euro kwijt. De vergelijkbare stof Myramaze, die in allebei de crèmes zitten,  hydrateert de meest droge huid en bij langdurig gebruik wordt de huidtextuur verbeterd. Een echt wondermiddeltje mag je dus wel zeggen!

lidl-creme-Cien-Cellular-Beauty

2. Deze sterrenbeelden zijn het meest gierig

Bij Womanly hebben we redactrice Eline die zonder moeite in de sterren kan kijken. Sterrenbeelden kunnen ons heel wat vertellen over de goede en minder goede kanten. Vooral qua geld waren we maar wat geïnteresseerd in de sterren. Wist je bijvoorbeeld dat de Stier nooit impulsief zijn geld uitgeeft? Elke aankoop wordt gemaakt met een goede reden. Net als de Kreeft wordt er goed nagedacht over de uitgaven. Als als het iets bijdraagt aan haar geluk zal de knip opengaan.

Soms slaat de Kreeft door naar de andere kant: als dit sterrenbeeld een nieuwe hobby heeft, dan is het hek van de dam en zal al het budget naar deze nieuwe passie gaan. De dromerige Maagd scoort hoogst op het gebied van organisatie en perfectionisme. Met haar goede gevoel voor detail weet de Maagd precies hoeveel er elke maand aan geld wordt besteed. Benieuwd wie jouw tikkie niet snel zal betalen? Lees dan de andere sterrenbeelden.

sterrenbeelden-meest-gierig

3. Parfums van Action vergelijkbaar met bekende merkgeuren

Als je Womanly fan bent vanaf het eerste uur, dan zal het je vast niet ontgaan zijn dat we regelmatig de producten van de Action uitlichten. Het meest enthousiast zijn we over de beauty dupes. Uiteraard zijn de parfums van de Action veel goedkoper dan de designer merken.  Misschien moet je wat vaker op de sprayknop drukken, maar dat weegt niets op tegen de prijs. Voor maar 1.95 euro heb je bijvoorbeeld al de dupe van Marc Jacobs Decadence. Dat is een heel verschil met zo’n 94 euro voor het designer geurtje.

Marc Jacobs heeft het merk Figenzi in het assortiment. Daarmee brengen onder andere ook look al likes uit van designergeuren zoals Lancôme La vies est Belle en Armani Si. Benieuwd welke dupes je nog meer kunt scoren? Lees dan het artikeltje op Womanly.nl van de parfum dupes van de Action.

action-parfums-bekende-merk-geuren

4. Plastic Broodclips bewaren

Lifehacks: daar kunnen wij niet genoeg van krijgen bij Womanly . Ze maken het leven een stuk makkelijker. Je kent vast wel die plastic clips die je brood of fruit afsluiten wat soms niet meer lukt. Dan knoop je de zak alsnog maar dicht. En gooi je de plastic broodclip weg. Maar dat is eigenlijk zonde, want je kunt ze voor heel veel dingen hergebruiken. Omroep Max wijdde er zelfs een item aan in hun Max weet raad programma op NPO Radio 5.  Een hele slimme tip is om de sluiting aan het uiteinde van je plakband rol te plakken.

Die gaat altijd weer vast zitten en je vindt het begin met moeite weer terug. Je kunt er je kabels en draden mee bij elkaar houden. Met een watervaste stift schrijf je erop voor welk apparaat het is. Zo raken ze niet in de war en weet je meteen welke kabel waar bij hoort. Ook als je oordopjes nog een draadje hebben kun je ze opgerold netjes houden en zitten ze niet steeds in de knoop.  Verder zijn ze op de camping handig als wasknijper. Benieuwd waar ze nog meer goed voor zijn? Lees dan bewaartips van de broodclips.

womanly-wat-je-kunt-doen-met-broodclips

5. Wenkbrauwen tatoeëren ging compleet mis

Stiekem vinden we het heel leuk om blunders te lezen. Een micro-behandeling kán de uitkomst zijn voor je wenkbrauwen.  Dit is een semi-permanente make-up techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een pen met mini naaldjes. De naald wordt in de inkt gedoopt en dan worden er kleine streepjes in de huid gezet.

Dat scheelt je een hoop gepriegel. Toch kan het ook compleet misgaan zoals bij deze vrouw waar we laatst over hadden geschreven en die nu dubbele wenkbrauwen heeft. Oeps! Toen ze van haar dochter als kado een Groupon voucher kreeg van 250 dollar kon haar dag niet meer stuk. Met alle hoop op mooie wenkbrauwen ging ze met volle moed naar de beautysalon. Helaas kwam ze thuis met een verschrikkelijk resultaat.

Ze had namelijk niet twee wenkies, maar wel vier. Na haar behandeling kwam ze erachter dat de schoonheidsspecialiste die deze had uitgevoerd helemaal niet gecertificeerd bleek te zien. Microblading verwijderen is gelukkig wel mogelijk, maar zeer pijnlijk. Benieuwd naar de hele foto van de dame in kwestie? Lees dan het artikel over microblading op Womanly.nl

womanly-wenkbrauwen-tatoeeren-microblading

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!