woning-carolien-spoor-ilpendam
Living

Carolien Spoor woont retro-chic én duurzaam in Ilpendam

Carolien Spoor valt in de categorie ‘alleskunner’. Naast actrice is ze mede-eigenaar van twee bedrijven (waaronder deze fijne gellak-stickers), influencer en moeder van twee jonge kinderen. Daarnaast styled deze duizendpoot ook nog eens haar eigen woning én doet ze mee aan dit seizoen van Interior project VIPS. Gelukkig voor ons laat de actrice en onderneemster op Instagram soms wat binnenkijkers van haar prachtige interieur zien. 

Retro-chic met liefde voor detail

Carolien Spoor verruilde in 2021 samen met haar man Jon Karthaus en hun twee kinderen het bruisende Amsterdam voor het stille Ilpendam. Daar kocht het stel een woning waar nog flink veel aan geklust moest worden. Carolien vertelt zelf op haar Instagram dat ze het huis zo duurzaam mogelijk wilden verbouwen: zo heeft het stel onder andere een warmtepomp en zonnepanelen. De verbouwing kostte het stel ‘bloed, zweet en tranen’, maar het resultaat mag er dan ook zijn.

Het interieur van ‘de Karthausjes’ is kleurrijk, met vooral veel rode, oker en houten accenten. Dat Carolien’s liefde voor mode zich ook doorvertaald naar een goed gevoel voor smaak in interieur wordt in het huis wel duidelijk. Het interieur ademt een retro seventies-gevoel, mede door de okergele ribstof bank en de retro printjes op de lampen en kussens door het huis. Aan de foto’s van het huis te zien, wordt het duidelijk dat Carolien oog heeft voor detail: alle bonte elementen vormen samen een harmonieus geheel.

Carolien Spoor bij Interior Project VIPS

Wij zijn niet de enigen die de goede smaak van Carolien Spoor herkennen. Op dit moment is ze ook te zien in het tv -programma Interior Project VIPS op RTL, waarbij zes BN’ers met elkaar een design competitie aangaan. Elke aflevering ontvangen ze een nieuwe opdracht, met uiteindelijk het inrichten van een gehele hotelkamer als finale.

Carolien is dolenthousiast over haar deelname aan het programma. Zo plaatste ze laatst een post met haar make-over van een kantoorruimte. Eerst leek het haar een onmogelijke opdracht, zo schrijft ze bij de post. Maar toen ze hoorde dat ze zich aan de ‘relaxruimte’ kon wagen, ging ze helemaal los. Je ziet het mooie resultaat hieronder. Wij denken zeker dat Carolien een goede kans maakt om het programma te winnen.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!