woning-sarah-van-soelen
Living

Binnenkijken in de prachtige woning van Sarah van Soelen

Sarah van Soelen kennen we tegenwoordig niet meer alleen als dé ex van André Hazes. Nee zeker niet! Ze heeft namelijk een flinke carrière opgebouwd waar ze trots op mag zijn. Deze dame is onder andere werkzaam als model en influencer. Op haar Instagram heeft ze meer dan 214 duizend volgers en dit cijfer is constant aan het groeien. Ook is ze bij velen bekend als een van de gezichten van de winkel Chica’s Winny & Alice. De brunette heeft niet alleen een toffe stijl qua kleding maar weet haar huis ook mega goed in te richten.

Sarah van Soelen woont schitterend

André en Sarah hebben hiervoor een tijdje samen gewoond in dit prachtige appartement in Rotterdam. Na de breuk heeft de influencer ervoor gekozen om er te blijven wonen en is het flink naar haar smaak gaan inrichten. Stiekem kunnen wij er altijd mega van genieten om al die prachtige interieurs van bekende Nederlanders te spotten. Zo hadden we al eerder mogen binnen kijken bij het prachtige huis van van Nikkie Plessen en in de mooie woning van Chantal Janzen . 

Helaas moet je toch wel een aardig zakcentje verdienen om het zo in te richten. Gelukkig hebben wij daar dé oplossing voor. We hebben namelijk een perfect lijstje gemaakt hoe je jouw huis budgetproof kan stijlen met interieur items van BN-ers. Afijn, we gaan we even terug naar Sarah van Soelen. Op haar Instagram geeft ze niet heel veel weg van haar inriching, maar zo nu en dan spotten we een kiekje in de woonkamer. We kunnen haar stijl vooral omschrijven al chique met donkere kleuren en hier en daar een dierenprintje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Prachtig interieur in Rotterdam

Ons viel meteen die mega grote Elvis Presley foto op in het zwart-wit. Hij hangt daar prachtig te shinen aan de muur. Sarah heeft gekozen voor een donkere salon tafel en combineert dit weer prachtig met een lichte bank.

Daarnaast heeft ze een paar opvallende woonaccessoires in haar huis zoals onderstaande ananasvaas en vlinderstop. Dat staat nog eens leuk op de tafel. Wij zijn fan van haar interieur! Waar we ook stiekem naar blijven kunnen kijken is de mega knappe broer van Sarah van Soelen. Met de genen van de familie zit het ongetwijfeld wel goed.

vaas-sarah-van-soelen

sarah-van-soelen-vlinder

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Valentina (@sarahvansoelen)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!