Your-daily-healthpack-voedingssuplementen-op-maat
Foto: instagram @yourdailyhealthpack
Health

Bye bye volle keukenkastjes: Your Daily Health Pack biedt voedingssupplementen op maat

Staan jouw keukenkastjes ook vol met allemaal verschillende potjes met voedingssupplementen en kan je bijna een eigen drogisterij beginnen? Jij kan voortaan ruimte besparen met Your Daily Health Pack. Op basis van jouw ingevulde antwoorden krijg je een persoonlijk pakket aanbevolen om meteen te bestellen. Daarvoor hoef je niet eens tijd te blijven, want hij past gewoon in de brievenbus. 

Een persoonlijk pakket met Your Daily Healthpack

Ben je altijd druk druk druk druk en vind je het maar lastig om je voedingssupplement in te nemen? Met Your Daily Healthpack wordt dat een makkie. Womanly mocht het huid, haar en nagels pakket testen waarin 5 verschillende supplementen zitten (per dag gevarieerd). Deze unieke combinatie met probiotica, borageolie, vitamine c, zink en multivitaminen voeden de huid van binnenuit. Ook verstevigen ze de haren, maken ze je lokken glanzend en zijn goed voor je nagels. Helemaal top dus!

Wil je liever een ander pakket? Your Daily Health Pack heeft in het assortiment ook nog een basis pakket, rust en balans pakket, energie pakket en een weerstand pakket. En zoals we al eerder zeiden: je kan dus ook een test doen op Yourdailyhealthpack.com om advies te krijgen voor een persoonlijk pakket. Eenmalig bestellen is mogelijk, maar je kan er ook voor kiezen om een maandelijks opzegbaar abonnement af te sluiten.

your-daily-health-pack-testen-womanly

4 weken voedingssupplementen in huis

Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk zitten niet alleen maar te chillen in hun prachtige villa op Ibiza, maar hebben dit prachtige merk samen opgezet. Ze zijn natuurlijk niet zelf in het laboratorium aan de slag gegaan, want alle. voedingssupplementen zijn samengesteld door orthomoleculair voedingsdeskundigen met wetenschappelijke bewezen ingrediënten.

Ga je op vakantie of naar je werk en vergeet je door alle drukte jouw voedingssupplementen in te nemen? Met de handige dagdoseringen kun je ze eenvoudig los scheren uit het Health Pack. Wij vonden het bijna lijken op zo’n gezellige kerst Advent Kalender waarin je elke dag een vakje mocht openscheuren. Zo wordt het innemen van voedingssupplementen toch nog een feestje!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!