zeeman-designer-zonnebrillen
Style

Zeeman komt met de tofste designer zonnebrillen voor een spotprijs

We kennen Zeeman allemaal vanwege de betaalbare kleding. Ze doen de laatste tijd steeds opmerkelijkere en leuke campagnes. De budgetketen stijgt in populariteit, en heeft daarom regelmatig Zeeman-merchandise voor de echte fans in het assortiment. In deze dure tijden is goedkoop een nieuwe trend geworden, en daar speelt de budgetketen handig op in door een collectie opvallende designer-zonnebrillen te lanceren. Watch out Gucci en Prada, want Zeeman vaart binnen.

Design combineren met budget

De betaalbare zonnebrillen van Zeeman doen je denken aan de hippe exemplaren van dure modehuizen, zoals Gucci. De zonnebrillen zijn ontworpen door een gerenommeerde bril designer, dus Zeeman laat er overduidelijk geen gras over groeien; de budgetketen gaat de strijd aan met de exclusieve modemerken. Volgens hen wordt er namelijk alleen gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen.

Zeeman lanceert een collectie van acht trendy zonnebrillen, die allemaal met de uiterste zorg zijn ontworpen. Het verschil van prijs met bijvoorbeeld Gucci zit hem in de eenvoud. Als je een bril uit de collectie koopt, dan betaal je niet voor luxe warenhuizen, luxe brillenkokers, en kosten van importeurs en tussenhandelaren. ‘Hoge kwaliteit, en goedkoop in zijn eenvoud’, dat is wat de budgetketen uit wil dragen met deze collectie designer-zonnebrillen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zeeman (@zeeman_nederlands)

Designer-zonnebrillen van Zeeman

Een aantal designer-zonnebrillen van Zeeman zijn alleen online verkrijgbaar, andere brillen zijn gewoon te koop in de filialen van de budgetketen. Door het veelzijdige aanbod hoef je dus niet meer te zoeken naar de juiste zonnebril voor de vorm van je gezicht, Zeeman heeft voor ieder wat wils. Vooral de prijs van de collectie is aantrekkelijk, het ligt een beetje aan je voorkeur, en wat je wil uitgeven voor het shoppen van een bril.

De collectie is onderverdeeld in twee sub-collecties: de ClassicZ, dit zijn brillen die een regulier uiterlijk hebben, en te koop zijn voor slechts €24,99, en dan heb je de SpecialZ, dit zijn brillen die speciaal in de kleuren van de winkel (blauw/geel) zijn gemaakt. Deze brillen zijn met een prijs van €49,99 iets duurder, maar altijd nog veel goedkoper dan een designerbril van Gucci. Design hoeft dus niet duur te zijn, want dat gaat makkelijk gepaard met budget.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zeeman (@zeeman_nederlands)

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!