zeeman-lanceert-luxe-satijnen-nachtkleding
Foto: campagne Zeeman
Style

Fout maar goud: Zeeman lanceert luxe satijnen nachtkleding

Na de trouwjurk, gele logo boxershort en slippers brengt Zeeman nu een luxe nachtmodelijn uit. De collectie zou een gemiddelde Sjonnie en Anita niet misstaan, want het is een tikkeltje over de top. Toch houden we ervan. Deze luxe nachtkleding met kenmerkend Zeeman-print wil je toch gewoon hebben?

Luxe satijnen nachtmode van de Zeeman

De nieuwe collectie bestaat uit een tweedelige dames pyjama, een tweedelige heren pyjama een unisex kamerjas waar je heerlijk in kan flaneren. De campagne foto’s zijn hilarisch en toch ook glamorous. Zo zien we een onder andere het diva Zeeman model in pyjama met een grote zonnebril en hoed in bed liggen met en bord patat. Zo willen wij onze tijd in bed ook wel doorbrengen. Ook het mannelijke model mag niet onbesproken blijven.

In zijn nacht-outfit kunnen we hem aanschouwen met in de ene hand een banaan en in de andere hand een vuilniszak. Wie deze campagne heeft bedacht is op z’n zachts gezegd helemaal geniaal. Lekker out of the box! Alle kleding-items zijn uitgevoerd in een Zeeman-printje en gemaakt van een dicht geweven satijnen stof voor een lekker zacht gevoel. Om het nog luxer te maken heeft de badjas een fake-fur op de mouwen en de tekst ‘Zeeman’ op de rug. Daarnaast heeft hij net als de dames pyjama een tailleband.

nachtkleding-zeeman

Satijnen nachtkleding voor een prikkie

Luxe kleding hoeft niet altijd duur te zijn. Zoals we van Zeeman gewend zijn, is deze nachtmodelijn zeer betaalbaar: een fancy outfit voor een klein budget. Alle drie de items kosten je per stuk maar 24,95 euro. Kijk, daar slapen we dan toch iets lekkerder van.

Sowieso zal het je aan een goede nachtrust niet ontbreken want het materiaal van deze nachtkleding is heerlijk zacht en luchtig. Het satijn is namelijk voor 100% gemaakt van polyester en dat voel je. De nachtkleding vind je in de maten S tot XXL. Je moet er wel zijn bij zijn, want ze staan al eventjes op de website van de Zeeman.

nachtjas-nachtkleding-zeeman

nachtkleding-zeeman-man

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!