Beauty

Zeeman parfum van € 3,49 ruikt hetzelfde als Alien van Thierry Mugler

zeeman-parfum-dupe-alien-thierry-mugler
Foto: Womanly.nl

Bij de Zeeman zijn we vooral te vinden voor schoonmaakartikelen, panty’s en kinderspeelgoed. Vrijwel elke stad in Nederland is gezegend met deze discounter -waarbij je stiekem met meer euroknallers naar buiten gaat dan gepland. Toch kwamen we er eigenlijk nooit voor de beauty artikelen. Maar daar kwam verandering in na het zien van een paar TikTok filmpjes. Verschillende TikTokkers lieten ons namelijk geloven dat de Zeeman een parfum dupe heeft van de geur Alien. Dat moesten we testen bij Womanly! 

Zeeman Felissa parfum dupe van Angel van Thierry Mugler

Op de redactie van Womanly hebben we een grote liefde voor parfum dupes. Want waarom zouden we dokken voor peperdure parfums als er ook spotgoedkope aftreksels bestaan? Juist ja, we kunnen je ook geen goede reden geven. Of naja, het enige nadeel is wel dat ons beauty kastje zowat uitpuilt van die betaalbare geurtjes. Je neemt ze toch sneller mee als je ze voor een prikkie kan scoren.

Zo hebben we onder andere in ons bezit de HEMA parfum die lijkt op die van Yves Saint Laurent (voor maar € 9,38) , en een Primark geur die het alternatief is van Lancôme La vie est Belle. Nu kunnen we onze verzameling uitbreiden met deze dupe van de Zeeman die ruikt als een godsvermogen, maar daadwerkelijk niks kost.

zeeman-belize-parfum-dupe-thierry-mugler

Parfum van de Zeeman is TikTok hit

Wat ons meteen opviel, was de grootte van het flesje. Met maar liefst 100ml kun je wel even voort. En dan te bedenken dat deze flacon -met gouden dop- je maar 3,49 euro kost. Helemaal geen geld als je vergelijkt wat je voor de designergeur kwijt bent. Voor zo’n 90 ml ben je maar liefst 100 euro armer als je voor de Thierry Mugler variant gaat.

Oef, daar koop je maar liefst 28 Zeeman geurtjes voor. Kan je een heel klaslokaal blij mee maken! Want blij, dat word je zeker van deze dupe. Net als Alien is hij heerlijk bloemig en heeft de parfum iets weg van een Oosterse geur. Stiekem hopen we ook een beetje dat de Zeeman dit jaar weer met een te gekke nachtkleding lijn van satijn komt. Dan heeft ons winkelmandje echt niets, maar dan ook niets te klagen.

@shirenaaa zeeman dupe!! alien mugler! #dupe #dupes #alienmugler #parfum #zeeman #nep #fyp ♬ Kwijt – Suzan & Freek

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!