Beauty

Zo ziet het mooiste meisje ter wereld er nu uit

mooiste-meisje-ter-wereld-Thylane-Blondeau
Foto: Instagram / Thylane Blondeau

De Franse Thylane Blondeau was er al vroeg bij. Op haar vierde begon dit knappe meisje al met een carrière als model. Zo’n 2 jaar later werd ze uitgeroepen tot het mooiste meisje ter wereld. Terwijl haar vriendinnen het haar van hun barbie poppen aan het kammen waren, werd deze Franse dame al opgemerkt door Jean Paul Gaultier.

Thylane Blondeau mooiste meisje ter wereld

Wij herinneren ons bovenstaande foto nog wel van de kleine Thylane die toen zo’n 11 jaar geleden overal te zien was. Op haar zesde werd deze piepjonge dame verkozen tot ‘mooiste meisje ter wereld’ volgens TC Chandler. Overigens is ze niet de enige bekende persoon in haar familie. Haar moeder is presentatrice/zangeres en actrice Véronika Loubry en haar vader is voetballer Patrick Blondeau die in 1997 nog bij het Franse nationale team voetbalde.

En ja, ook de ouders hebben allebei knappe gezichten. Dat kan ook bijna niet anders met zo’n beauty van een dochter. Uiteraard worden ook kleine meisje groot en is het supermodel alweer 20 jaar oud. Inmiddels is ze het gezicht van bekende merken als Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Versace en L’Oreal en heeft ze een paar jaar geleden een contract getekend bij het mega grote modellenbureau IMG Models.

Zo ziet het schattige meisje er nu uit

De schoonheid titels hielden niet op bij Thylane, want op 17-jarige leeftijd viel de winnares opnieuw in de prijs. Deze keer voor het ‘mooiste gezicht ter wereld’. En dat kunnen we ons maar al te goed voorstellen. Want deze Française is nog steeds een beauty om te zien.

Inmiddels heeft het Instagram account van Thylane Blondeau meer dan 6.1 miljoen volgers en plaats ze ongelooflijk mooie kiekjes hierop. Ook haar hondje mag zeker niet onbesproken blijven. Deze mega schattige viervoeter kunnen we meerdere keren spotten als we daar haar account doorscrollen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)